Mire jó a kovaföld?

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend az egészséges életmód fiatalok és idősebb körében egyaránt. Az ősi kovamoszat vázából készült poralapú készítmény is az egészségünk megőrzését szolgálja. A Perui kovaföld az egyik legtisztább (94%) étkezési kovaföld.

[wp_ad_camp_1]

A Perui kovaföld koncentrált mennyiségben tartalmazza a szervezetünk egyik létszükségletű tápanyagát, a szilícium-dioxidot. A kovaföld fogyasztása teljes mértékben biztonságos, és semmilyen káros mellékhatásától nem kell tartanunk. A kovaföld milliónyi kis lyukacsos hengerecskéből áll, ez által tisztítja meg a vastag és a vékonybelet a káros lerakodásoktól. Egyik legtermészetesebb módon tisztítja meg a szervezetünk, mindenféle kémiai toxicitás nélkül. A Perui kovaföld az mellett, hogy kiváló tisztító hatással bír, még 15 fajta természetes ásványi anyagot is tartalmaz, mint pl. kalcium, szilícium-dioxid, nátrium, vas. Ám ez mellett még nagyon sok nyomelemet is tartalmazz, mint pl. titán, bór, mangán és még réz is.

Kovaföld
Kovaföld

A kovaföld rendkívüli hatékonysága már ott megmutatkozik, hogy egyetlen gramm kovaföld képes 300 m2 bélfelületről felszívni a gyulladásos folyadékot, illetve ez mellett még a természetes bélflórát is megerősíti. A kovaföldben megtalálható apró hengerecskék negatív töltésűek, ezért a szervezetünkben található összes gombát, baktériumot, vírusokat illetve drog és gyógyszerek által képződött lerakódásokat magukhoz vonzzák, majd a hengerecskéknek köszönhetően elnyelik. Ily módon kiürülnek a szervezetünkből és még a lehetséges férgeket és parazitákat is megsemmisítik. Ráadásul az mellett, hogy jótékony hatással van az egészségünkre, még a közérzetünkön is sokat javíthat a fogyasztása. A Perui kovaföld a bélrendszer mellett a vérereket is megtisztítja az esetleges gyulladásoktól.