Minőségi zárbetét széles kínálata

A zárbetéteket, vagy más néven a hengerzárbetéteket, vagy cilinderzárbetéteket az emberek hajlamosak összekeverni a zárral, vagy a zártesttel, pedig ezek nem ugyanazok, hiszen a zár az a rész, amely magát a nyitást és a zárást végzi. A zárbetétek alakja Magyarországon europrofil, de léteznek ovális skandináv és kerek amerikai is, de ezek hazánkban igen ritkák.

[wp_ad_camp_1]

Minőségi zárbetét széles kínálata csakis a zar-zarbetet.hu online zárszaküzletében található, ahol a végtelenül színes kínálat mellett az árak is rendkívül kedvezményesek. Itt minden kedves vásárló kedvére válogathat a Titan, a Tokoz, vagy az Abus minőségi zárbetétei között. A Titan márkán belül a legelterjedtebb a Titan K5 30×30-as fogaskerekes zárbetét, amely 10 csapos működéssel rendelkezik, ezzel biztosítja a letapogatás elleni magas védelmet. Kétsoros kulcsaival a zárbetét a kulcs mindkét oldalát képes leolvasni. Webáruházunkban ez a típus többletkulcsokkal is megrendelhető kedvező áron. A Tokoz Pro 300 is egy igen híres zárbetét, amely magas manipuláció elleni védelemmel, valamint törésvédelemmel is rendelkezik, így a biztonság garantált.

Az Abus típuson belül igen kedvelt manapság az Abus D6 30×30-as zárbetét, amely fúrt kulccsal kapható, és precíz gyártás, valamint teljes megbízhatóság jellemzi. Ez áruházunk egyik legkedveltebb terméke, amelyet 5 kulccsal szállítunk házhoz önnek 1-2 munkanapon belül. A minőségi, ám kedvezményes árú zárbetétek teljes kínálatát megtalálhatja a zar-zarbetet.hu weboldalon, ahol megtalálhatja továbbá a zárbetétek bővebb leírását és a rendeléssel kapcsolatos további információkat is. Felveheti a kapcsolatot akár ügyfélszolgálatunkkal is az info@zar-zarbetet.hu e-mail címen, vagy a +3620/5711-792 telefonszámot tárcsázva, és embereink készségesen válaszolnak minden kedves vásárlónk kérdéseire.