Minőségi termékek a beton javítása érdekében!

A SealBoss 6500 poliurea hézagkitöltő standard és extra rugalmas változatban kapható, alacsonyabb szintű keménységgel. A SealBoss 6500 fejlett gyorskötésű, önterülő, kétkomponensű, 1: 1 arányú, 100% szilárd anyag, rugalmas, poliurea polimer termék.

[wp_ad_camp_1]

Beton javítása megvalósítható a SealBoss 6500 termékkel, tehát nézzen be hozzánk az epo-trend.hu weboldalra és többet megtudhat róla, valamint akár meg is rendelheti azt jó áron.  A SealBoss 6500 QuickFix kiváló minőségű hézag- és repedéstöltő beton aljzatokhoz készült olyan esetekre, amelyek kritikusak. Kedvezőtlen hőmérsékleti körülmények között jól működik, mivel az anyag -28 ° C és 54 ° C közötti környezeti hőmérsékleten megköt. A tapadási idő a hőmérséklet függvényében 5 és 15 perc közötti. Ez lehetővé teszi a munkahely újbóli megnyitását a forgalom számára az alkalmazás után egy órával a legtöbb esetben. Tisztítsa meg a terepet a szennyeződésektől, például olajoktól, laza anyagoktól, gumitól stb. a termék jó tapadásának biztosítása érdekében. Tegyen le tiszta, durva betont a legjobb eredmény érdekében.

A tömeges keveréshez alaposan keverje össze az egyes komponenseket. Az „A” komponens és a „B” komponens egyenlő térfogatrészeit megfelelő adagolt keverőberendezésekkel ossza meg. Keverje össze csak azt a mennyiséget, amely 2 percen belül felhasználható, és ne hagyja, hogy a kevert anyag statikus keverőfejben maradjon 1 percnél tovább, vagy a fúvókák eltömődhetnek. Ne adjon hozzá oldószert, mert ezek megakadályozzák a megfelelő hatást. Nem alkalmas repedések és hézagok tömítésére hidrosztatikus nyomás alatt vagy rendkívüli mozgással. Az anyag kikeményedés után párazáró. A beton minimális életkorának 21–28 naposnak kell lennie, az alkalmazás előtti kikeményedési és szárítási körülményektől függően. További részleteket az epo-trend.hu-n találja, ahol már rendelhet is.