Minőségi normál lakat olcsón!

Az 1kulcs.hu zárbetét webáruházában megtalálhatja a legkülönbözőbb lakat típusokat, a legegyszerűbbtől egészen a magas biztonsági igényekhez készültekig. Széles kínálatunkban kültérre is találhat lakatot, hiszen az Abus gyártó lakatjai párában, esőben és hóban is megállják a helyüket. Amennyiben több kulcsot szeretne igényelni, van lehetősége kulcsmásolásra webáruházunkban.

[wp_ad_camp_1]

A normál lakat kínálatunkban olyan lakatokat találhat, amelyek minimális biztonságra készültek és átlagos védelmet biztosítanak. Ezek általában rézből készültek és van egy acél kengyelük, amely megnehezíti a levágást. Általában 2-3 kulccsal szállítjuk házhoz őket, de 5 kulcsos lakatot is talál ebben a kategóriában. Ezek a kulcsok mind fogazottak, így a lemásolásuk igen egyszerű. A biztonsági lakat kategóriában már magas védelmet biztosító lakatokat találhat, hiszen az „U” alakú lakattípusokat szinte lehetetlen levágni, mivel nehezen lehet hozzáférni a kengyelhez. Ezzel ellentétben a számzáras típusok szinte csak látszatvédelmet nyújtanak. Legtöbb esetben szekrényekhez vagy poggyászokhoz használják ezeket alkalmai tolvajok ellen.

Lakat
Lakat

Kínálatunkban olyan lakatokat is talál, amelyek 100%-osan vízállók. Azonos kulccsal működő kategóriánk is van, amelyben olyan típusokat talál, amelyek azonos kulcsokkal működnek. Nagyobb cégek, vagy társasházak esetén szokták ezeket alkalmazni. Webáruházunk minden termékére 1 éves garanciát vállal, és ezeket a termékeket 1-2 munkanap alatt igyekszik házhoz szállítani teljesen ingyenesen 10.000 Ft fölötti vásárlás esetén. A minőségi és kedvező árú lakatokkal kapcsolatos további információkat megtalálhatja, ha rákattint az 1kulcs.hu weboldalra, ahol a rendeléssel kapcsolatos bővebb leírást is elolvashatja.