Mini Segway minden mennyiségben!

Mini segway vagy más néven hoverboard, airboard kedvezményes áron kapható a kulonlegesbolt.hu weboldalon. A mini segway nemcsak egy jó lehetőség a szórakozásra, hanem a koordinációs képességet is fejleszti. A mini segway általában maximum 120 kg-ot bír el, minimum pedig 20 kg-mal működik. Bővebben a kulonlegesbolt.hu weboldalon olvashat róla.

[wp_ad_camp_1]

Mini segway változatos kínálata megtalálható a kulonlegesbolt.hu weboldalon méghozzá folyamatos akciókkal és nagyon alacsony árakkal. A Hoverboard A6 rózsaszín króm mini segway most akciós áron kapható, és mivel ez az egyik legkiválóbb hoverboard mind közül kínálatunkban, érdemes megrendelni. A mini segway súlya 10,5 kg, strapabíró Samsung akkumulátorral rendelkezik, ami 15-30 km-t bír. Az elektromos jármű használata igen egyszerű, csak előre vagy hátra kell dőlni rajta, kanyar esetén pedig a lábat kell billenteni jobbra vagy balra. Ez a jármű az emelkedőkkel is nagyon könnyen megküzd, és alkalmazkodik minden körülményhez, tehát érdemes beruházni rá.

Mini segway
Mini segway

A mini segwayt a kicsik és nagyok egyaránt kedvelik, ezért ha meg szeretné lepni szeretteit valami modernnel és korszerűvel, akkor rendeljen egy mini segwayt kedvező áron. Cégünk a házhozszállítást 1-2 munkanap alatt megoldja, ráadásul önnek a házhozszállítás miatt sem kell aggódnia, hiszen az teljesen ingyenes. Amennyiben többet szeretne megtudni a hoverboardokról, vagy netán átböngészné teljes kínálatunkat mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a kulonlegesbolt.hu-t, hiszen itt bővebb leírást is olvashat. Ha kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik mini segwayről, akkor vegye fel bátran a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a hello@kulonlegesbolt.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 70 249 38 39 telefonszámot is, mi pedig azonnal visszajelzünk önnek.