Esküvő

Milyen ruhában nem illik megjelenni egy esküvőn?

Vannak bizonyos leíratlan szabályok arra vonatkozólag, hogy milyen ruhadarabban nem illik megjelenni egy esküvőn. Természetesen a szabályok betartását senki sem kötelezi, azonban általuk elkerülhetőek a félreértések, a furcsa szituációk.

[wp_ad_camp_1]

Szinte minden nő tudja, hogy az esküvőn nem ajánlott fehér ruhába menni, mert akkor lehetséges, hogy a menyasszony megsértődik. A nagy napon minden menyasszony vágya, hogy kizárólag ő legyen hófehérben, ezért rossz néven veheti, ha más is a tisztaság színében tündöklik. A fekete színű ruhákról mindenkinek a gyász, szomorúság jut az eszébe, hiszen legtöbbször a temetések alkalmával viseljük őket. Illetlenség az esküvő napján talpig feketébe öltözni, mert akkor az ifjú pár könnyen azt gondolhatja, hogy boldogságuknak nem örvend. Egyre divatosabbak a köldökig kivágott ruhák, de nem esküvői viseletre alkalmasak. Minden esküvőn a menyasszonynak kell a középpontban lenni, de a túl kihívó ruhák elterelhetik a figyelmet a nap főszereplőjéről.

Az átlátszó betétekkel ellátott ruhák talán az év legdivatosabb ruhái közé sorolhatóak, de ezek a darabok is a kihívó öltözékek listára sorolhatóak. Hagyja, hogy minden vendég a menyasszonyt csodálja, és az átlátszó anyagokból készült ruhát vegye fel egy más alkalommal. Bizonyára egy esküvőn ön is szeretné elkerülni a kellemetlen helyzeteket, ezért érdemes tisztában lenni azzal, hogy milyen színű, típusú lesz a koszorúslányok ruhája. Az üzletekben rengeteg kínálat van az elegáns ruhák terén, de még így is könnyen megeshet, hogy olyan darabot választ ki, amelyik nagyban hasonlít a koszorúslányok ruhájához. A fentebb említett tanácsokat ajánlott megfogadni, mert általuk nem fogja magát kínosan érezni az esküvő során.