Milyen egy kozmetikai arckezelés?

Sok hölgy vett részt olyan kozmetikai arckezelésen, mely után elégedetlen volt, mert napokon át piros volt a bőre, és a későbbiek során is elmaradt a várt és ígért hatás. Ám eljött annak a napja, amikor ezek az eljárások már csupán a kozmetikai eljárások ősének tekinthetők.

[wp_ad_camp_1]

A kozmetikai arckezelések keretében az a cél, hogy javítsunk a bőr minőségén, és nem pedig az, hogy piros arccal kelljen élnünk napokig. Míg régebben azok a hölgyek mentek el leginkább egy-egy kozmetikai arckezelésre, akik a zsíros bőrűek csoportjába tartoznak, mára már olyan eljárások is léteznek, melyek a rozaceán segítenek. Sőt, a száraz arcbőrre is vannak már nagyon hatásos kozmetikai arckezelések.

Mindenki szeretne természetesen tiszta és egyenletes arcbőrt, olykor azonban a természet megakadályozza ezt. Ez viszont nem azt jelenti, hogy vastag púderréteggel és alapozóval kell takargatnunk arcunkat, hiszen egy-egy bőrtípusnak, illetve a problémának megfelelő kozmetikai arckezelés hatásos lehet. Így pedig akár smink nélkül is kiléphetünk az utcára.

Kozmetikai arckezelés
Kozmetikai arckezelés

A legjellemzőbb probléma még mindig a zsíros bőr. Ebben az esetben a tisztítás az első lépés, hogy eltávolíthassák a sminket és a különféle szennyeződéseket az arcbőrünk felületéről. Ezután olyan anyagokat használnak, melyek organikus eredetűek, így nem kell allergiás reakcióval számolni, mint a mesterséges anyagokat tartalmazó krémek esetében.

A Körúti Orvosi Centrum olyan modern kozmetikai arckezeléseket kínál, mint a Nelly de Vuyst, a New Hydra őssejtes ránctalanító arckezelés, a Matis kezelés pattanásos, aknés bőrre, de találhatunk kozmetikai arckezeléseket a rozaceás és a száraz arcbőrre is. A www.korutiorvosicentrum.hu weboldalára ellátogatva megtekintheti, milyen kozmetikai arckezelések állnak rendelkezésére, hogy ne kelljen bőrét elrejtenie mindenféle kozmetikumok alá.