Mézmester – a minőségi mézek szakértője!

A Mézmester a tökéletes hely az ön számára, ha minőségi mézet keres. Webáruházunkban csakis olyan termékeket talál, amelyeket Halász Bertalan készített, aki egy okleveles mesterméhész, így a mézek minősége kiváló. A Mézmester webáruházban 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk bármely termékünkre.

[wp_ad_camp_1]

A http://mezmester.hu weboldalon megtekintheti az ínycsiklandozó mézek széles kínálatát. Itt igen kedvezményes áron kapható repceméz, akácméz, vegyes virágméz, vagy akár napraforgó méz is, különböző mennyiségben. Ezek a mézek szigorúan magyar alapanyagokból készültek, erre érdemes odafigyelni, hiszen azok, akik először vásárolnak mézet, gyakran figyelmen kívül hagyhatják, hogy egy bizonyos típusú méz hol készült, viszont érdemes mindig csakis magyar, fajtatiszta termelői mézet vásárolni. A bolti mézek, és a termelői mézek közti különbség az, hogy bár a bolti méz minősége is stabil, viszont ezek általában hígítottak, így minőségük messze nem közelíti meg a termelői mézeket. A magyar termelői mézek nemzetközileg elismertek, így nem ajánlott ezeket holmi ismeretlen eredetű mézre, vagy cukorszirupra cserélni.

Méz
Méz

Hazánkban, napjainkban kb. 15-16.000 méhész tevékenykedik rendszeresen, és országunk átlagosan évente 25 ezer tonna mézet állít elő, nagy részét főleg exportra, hiszen külföldön jóval nagyobb a mézfogyasztás, mint hazánkban. További információkat, és a termelői mézek teljes kínálatát megtalálhatja, ha rákattint a mezmester.hu weboldalra. Ha kérdései vannak, forduljon hozzánk bátran az info@mezmester.hu e-mail címen, vagy a 0630-252-3002 telefonszámot tárcsázva. A minőségi mézek termelését Halász Bertalan végzi, míg a webáruház üzemeltetése a fia, ifj. Halász Bertalan feladata, akitől megtudja majd a szállítási részleteket is.