Megbízható és minőségi ivóvíz tartály online

Ivóvíztartályaink vagy függőleges víztároló tartályaink, több méretben választhatóak, 150 litertől 90.000 literig. Ezek a műanyag tartályok élelmiszer-minőségű polietilénből készültek, biztosítva a tartósságot, és sima belsővel vannak ellátva, hogy megvédjék a baktériumok elszaporodását és megkönnyítsék a tisztítást.

Ivóvíz tartály online várja a sunikft.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent rólunk még ma. Ezek a népszerű tartályok egyáras öntött tartályok, és akár 120,00 literes kapacitásig is összekapcsolhatók karimás csatlakozásokkal. Ezek a forgathatóan öntött tartályok gyorsabban beszerelhetők, mint a hagyományos horganyzott acél víztároló tartályok, és kereskedelmi folyadékadagoló rendszerekben, vízelvezető rendszerekben, építőipari vízleeresztő- és vízkezelő rendszerekben használhatók. Tartályaink mindegyike teljes mértékben DWI-jóváhagyással rendelkezik, és megfelel a 31. rendelet specifikus követelményeinek. A fogyasztók közegészségügyének védelme az ivóvíz minőségének megőrzése révén kulcsfontosságú szempont az ivóvízminőségre vonatkozó szabályozási keretben.

Ivóvíz tartály
Ivóvíz tartály

A vízszolgáltatók az ivóvíz előállítása és forgalmazása során csak olyan terméket és anyagot használjanak, amely az ivóvíz biztonságára vagy minőségére nézve nem jár káros hatással. Bizonyos esetekben ezeknek a műanyag tartályoknak 5-ös folyadékkategóriájúnak kell lenniük ahhoz, hogy megfeleljenek a közüzemi vízellátáshoz csatlakoztatott hidegvíz-tároló ciszternák és szekcionált tartályok beépítésére és használatára vonatkozó követelményeknek. 1000 literes víztartályunk ideális szivattyúhelyiségekhez, mivel a legtöbb ajtónyíláson átfér. Bővebb leírásért nincs más dolga mint benézni a sunikft.hu weboldalra.