Medence fóliázás pénztárcakímélő áron

Kétféle fólia létezik az uszodák és medencék számára – előre kivágott fólia (bélés), amelynek vastagsága 0,60 mm vagy 0,80 mm, és megerősített fólia, amelynek vastagsága 1,5 mm. További részleteket ezekről weboldalunkon talál.

[wp_ad_camp_1]

Medence fóliázás elérhető a lehető legjobb árakkal a water-szig.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide és rendeljen medence fóliát még ma! A fóliát előre meghatározott méretekben gyártják, és többnyire előre gyártott, acélfalas medencékre telepítik. Javasolt, hogy vastagsága legalább 0,60 mm legyen. A 0,60 mm-nél vékonyabb fóliának sokkal rövidebb az élettartama. Az előre kivágott fólia másik jellemzője, hogy csak normál alakú medencékre lehet felszerelni, amelyek nem rendelkeznek belső lépcsőkkel. A fólia alkalmas betonmedencék bélésére is. Az egyetlen feltétel, hogy a medencének nincsenek öntött belső lépcsői. Ha vannak belső lépcsők, akkor csak megerősített fóliát lehet felszerelni. Megfelelő működés esetén a minőségi, 0,60 mm vastag fólia legalább tíz évig kitartana, mielőtt újra kellene cserélni. Megerősített fóliával bármilyen méretű és alakú medencék létezhetnek. Ennek oka, hogy a helyszínen képzett szakemberek ragasztják a fóliát. Az erősített fólia alkalmas mind a magán, mind a nyilvános medencék bélésére, mert nagyon jó ár/minőség arányt kínál.

Medence fóliázás
Medence fóliázás

Ami a megerősített fóliát illeti, megfelelő működéssel legalább húsz évig tarthat. A PVC membrán színváltozata minden ízlést kielégít. Az egyszínű és a többszínű lehetőségek mellett gyöngyház árnyalatokkal is kibélelhetjük medencéjét. És ha azt szeretné, hogy a víz trópusi megjelenésű legyen, akkor van egy speciális fóliánk, amely ugyanolyan színű, mint a homok ezeken a szigeteken. Maga a fólia felülete enyhén masszív, ami azt az érzetet kelti, hogy valóban homokon jár. További részleteket a water-szig.hu weboldalon talál.