Matt Haig könyvek a legjobb áron

Matt Haig regényei gyakran a családi élet sötét és finom értelmezései. Az utolsó család Angliában (2004, az amerikai kiadás alternatív címe: The Labrador Pact) Shakespeare IV. Henrik című művének újratárgyalása, 1. részében, a főszereplők itt kutyák.

Matt Haig könyvek a legjobb áron várják a book24.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, látogasson el hozzánk és megtalálhatja a legérdekesebb könyveket méghozzá igen olcsón. Második regénye, a Dead Fathers Club (2006) a Hamlet alapján készült, és egy introvertált 11 éves gyerek történetét meséli el, aki megpróbál megbékélni apja hirtelen halálával és szellemének megjelenésével. Ezt a könyvet Tatjana Kruse németre is lefordította két évvel azután, hogy Hírek apától címmel megjelent. Harmadik felnőtteknek szóló regénye, a The Possession of Cave egy kényszeres apát követ nyomon, aki kétségbeesetten akarja megvédeni tizenéves lányát. Haignak máig ez az egyetlen olyan regénye, amely nem tartozik a spekulatív fikció műfajába. Haig Shadow Forest (2007, amerikai alternatív cím: Samuel Blink and the Forbidden Forest) című gyerekkönyve egy fantasy regény, amely a főszereplő, Samuel Blink szüleinek szörnyű halálával kezdődik, és a vele való megbékélésről mesél. 2007-ben elnyerte a Nestlé Gyermekkönyv-díjat.

2008-ban következett a hozzá kapcsolódó sztori, a Runaway Troll (más néven Samuel Blink and the Runaway Troll). Haig vámpírtörténete, a The Radleys 2011-ben jelent meg. 2011-ben megjelent a Szellemjárás című novella is, majd egy évvel később a Macskánbak lenni című regény. Bővebb leírásért és könyv rendelésért nem árthat benézni weboldalunkra, a book24.hu-ra, hiszen itt megtalálhatja elérhetőségeinket is, ha kérdéseket szeretne feltenni a regényekről vagy éppen a rendelésről.