Masszív bejárati ajtók a biztonság érdekében

Ma már egyre inkább ügyelni kell a biztonságra, hiszen a rossz gazdasági helyzetből és a munkanélküliségből is adódóan sajnos egyre több a betörés. Emiatt is érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni a nyílászárók megválasztása, hogy általuk méginkább óvni tudjuk otthonunkat. A Hörmann acélból készített ajtóinak termékválasztékát nemrégiben kiegészítette a ThermoPro-sorozattal. Ezek az ajtók acélból készülnek, azaz hosszú évek múlva is megtartják eredeti alakjukat és hőszigetelő képességük is megfelel az előírásoknak.

[wp_ad_camp_1]

A bejárati ajtók a családi házak esetében igen nagy igénybevételnek vannak kitéve. Emiatt hosszú éveken át kopásmentesen kell nyílniuk és záródniuk, valamint ellenállniuk a különféle időjárási viszonyoknak, megfelelni a szigorúbb biztonsági követelményeknek. Természetesen az esztétikum is egyre nagyobb szerepet kap, hiszen a bejárati ajtó akkor igazán megfelelő, ha összhangban van az épület külső megjelenésével. Úgy egyeztetni a követelményeket, hogy az ár-érték arány mégis megfelelő maradjon felettébb nagy kihívást jelent, amit a Hörmann a ThermoPro-sorozattal mégis remekül megoldott.

Biztonságos bejárati ajtó
Biztonságos bejárati ajtó

Az egyre népszerűbb ThermoPro bejárati ajtó gyártási technológiája megfelel a legmodernebb elvárásoknak, hiszen műszaki megoldásai kiforrottak a Hörmann évtizedes tapasztalataiból is kifolyólag. Az ajtó rendkívül stabil, hőszigetelt ajtólapot biztosít, a szériában adott a többpontos reteszelés és emellett a három irányban is állítható pántok.

Mivel a ThermoPro ajtók acélból készülnek, ezért hosszú évek múlva is megtartják alakjukat, továbbá a hőszigetelő képességük is megfelel még a legszigorúbb előírásoknak is. Bárki kiválaszthatja az ízlésének megfelelő ajtót, hiszen felületén poliészter bevonat található, ami lehetővé teszi, hogy az ajtó szinte bármilyen színben elkészülhessen, azaz bármilyen megjelenésű épülethez tökéletesen illeszthető.