Liqui Moly olajok az alkatreszek.hu webáruházban!

A Liqui Moly GmbH 1957-ben jöttre a németországi Ulm városban. A Liqui Moly cég egy világszabadalom alapján jött létre, mely a cseppfolyósított molibdén-diszulfid volt. Az akkoriban Németországban állomásozó amerikai hadsereg jelentette számukra az áttörést. A molibdén-diszulfid különlegessége az, hogy motorolajhoz keverve egy hirtelen bekövetkező olajvesztés esetén is vészhelyzeti működést biztosít.

[wp_ad_camp_1]

Liqui Moly olajok az alkatreszek.hu webáruházban is elérhetők méghozzá széles választékban! A molibdén-diszulfidot már az első világháborúban is alkalmazták a vadászpilóták, mivel az adalékot hozzákeverték a repülőgép-hajtóművek motorjához, így, ha az olajtartályt találat érte, a hajtómű abban az esetben sem állt le. A molibdén-diszulfid motorolaj a mai napig a Liqui Moly fő terméke, viszont egyéb kenőanyagokat is gyártanak. A molibdén-diszulfid zord körülmények közt is kivételes teljesítményt biztosít, továbbá az olaj kenési minőségét is javítja. Azt kell tudni erről az anyagról, hogy nagyon hasonló anyag, mint a grafit. Gyakorlatilag bármilyen nemű motorolajhoz hozzáadható.

A Liqui Moly ma már Németország vezető motorolaj gyártója, illetve szerte a világon keresett termék, melyet jól mutat, hogy a cég termékeit több, mint százhúsz országban forgalmazzák, beleértve Magyarországot is. A Liqui Moly rendkívül széles termékpalettával rendelkezik, melyek kiváló minőségű termékek. A folyamatos kutatómunkának és innovációnak köszönhetően a Liqui Moly időről-időre képes igazodni az aktuális piaci igényekhez. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a Liqui Moly olajokról vagy rendelni szeretne, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba és tekintse meg a széleskörű, minőségi kínálatot!