Lépj át a virtuális valóságba

Régóta vágysz már rá, hogy kipróbáld milyen átlépni egy másik dimenzióba és, hogy milyen a virtuális valóság? A VR játékok most ebben nyújtanak segítséget.

[wp_ad_camp_1]

VR játékok számtalan lehetőséget kínálnak, melyek csak arra várnak, hogy felfedezd őket. Éppen csak szét szeretnél nézni, vagy meg is szeretnéd mozgatni magad a játék közben? Mindkettőre van lehetőséged a Bad Chicken eszköz segítségével. A virtuális világ egyik legfontosabb szabálya, hogy a felhasználó teljesen bele kell, hogy élje magát az eseményekbe, és ténylegesen el kell hinnie, hogy részese a virtuális már-már valóságos világnak. Ahhoz, hogy ezt el tudjuk érni, fontos, hogy a játékokban megjelenő környezet és tárgyak is valósághűek legyenek, így tudják elérni azt a hatást, mellyel kellő tapasztalat után ez a világ is pont olyan természetes lehet, mint a valóság. A játék élethűszerűségének az alapja közé soroljuk még azt is, hogy elképzelt világ élethűszerűségeinek ugyanúgy megismerhetőnek kell lennie, mint a valóságos világ jelenségeinek.

Mit kínál a Bad Chicken VR játékok terén?

Több mint száz játékot, melyet erre kialakított katalógusból válogathatunk össze tetszés szerint. Ám, ha úgy tetszik akár az összes játékot kipróbálhatod. A játékok összeválogatása úgy történt meg, hogy mindenkinek az igényeit igyekeztünk kielégíteni. A kezdő és a haladó virtuális világlátogatók számára, vagyis a legnagyobb játékosok és azok számára, akik csak betekintést szeretnének nyerni. A játékok több típusa is elérhető, pont azért mert mind, hogy a játék igények a játékosok is változóak. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor keress fel bennünket a www.badchickenvr.hu weboldalára kattintva, ahol minden további információt megtalálsz. A virtuális világ a legkirályabb helye, ahol valaha jártál.