Legjobb távmunkák elfoglalt anyáknak (és apáknak)

Akár munkahelyek között van, akár otthon maradt, a rugalmasság néha fontos tényező lehet a következő karrierlehetőség keresésekor. Szerencsére egy olyan korszakban élünk, ahol a távoli munkalehetőségek és az ütemterv rugalmassága növekszik.

[wp_ad_camp_1]

Amint egyre több szervezet és egyén rájön, hogy a tartalom a király, a blogolás népszerű, feltörekvő szakmává vált. A kiadványoktól, vállalatoktól, kiskereskedőktől vagy egészségügyi ügynökségektől kezdve bármely weboldallal rendelkező vállalkozásnak vagy szervezetnek könnyen lehet blogja. Ha szívesen ír, vagy elmélyülne a témákban, akkor a blogolás rugalmas munka lehet, amelyet érdemes megnézni. A blogolás másik nagy előnye, hogy bárhonnan írhat! Ha futás közben kell elkészítenie egy blogot, akkor nem csak az otthoni irodára korlátozódik. Az íráshoz hasonlóan a lektorálás bárhonnan elvégezhető – otthon, egy kávézóban vagy a parkban. Mivel azonban a munka hihetetlen figyelmet igényel a részletekre, munka közben nem szeretne túl sok zavaró tényezőt.

Ez a fajta munka nem mindenkinek való. Szüksége lesz erős nyelvtani ismeretekre, valamint a hibák gyors észlelésére és a tények ellenőrzésére. De, ha élvezi ezt a fajta munkát, az nagy rugalmasságot kínál. A lektorok néha 40.000 dollárt vagy annál többet kereshetnek. Az emberi erőforrások mozgalmas szakma, és sok HR iroda rugalmas koordinátor-toborzási pozíciót kínál olyan feladatokhoz, mint az önéletrajzok áttekintése, háttérellenőrzések elvégzése és interjúkban való segítség. Szinte minden típusú szervezet rendelkezik HR irodával, ezért változatos pozícióknak kell rendelkezésre állniuk. A koordinátorok fizetése átlagosan meghaladja a 45.000 dollárt. Ha kivételes gépelési ismeretekkel rendelkezik, akkor az adatbeviteli szakember lehet a megfelelő lehetőség az Ön számára. Ez a helyzet különösen népszerű az otthon maradó szülők számára, mert lehetővé teszi számukra, hogy távol dolgozhassanak, amíg a gyerekek iskolában vannak.