Látogasson el a www.musor.tv weboldalra

A tévé nézés sokak számára kikapcsolódást és pihenést jelent. Sokszor jól jöhet ha tudjuk, hogy a csatornákon éppen milyen műsorok lesznek, hogy ne maradjunk le egy olyanról sem, amit szívesen megnéznénk. Az egyik legnépszerűbb online műsorújság hazánkban a www.musor.tv.

[wp_ad_camp_1]

A www.musor.tv weboldal nem más mint egy online műsorújság, ahol több mint 130 csatorna műsorújsága tekinthető meg. Természetesen ez a lista nagyon változatos és egyaránt megtalálhatóak rajta a belföldi (Duna Tv, Balaton TV, Hegyvidék TV, Heti TV, stb.) és külföldi (Comedy Central, National Geographic, BBC, HBO, Cinemax, stb.) csatornák műsorinformációi. A csatornák kilenc csoportba vannak felosztva, amely alapján megtudjuk, hogy az adott kategóriába tartozó csatornák milyen jellegű műsorokat vetítenek. A csoportok a következők: Film és sorozat csatornák, Főbb csatornák, Gyermek és ifjúsági csatornák, Ismeretterjesztő tv-k, Sport tv-k, Hír tv-k, Zene tv-k, Rádiók, Helyi tv-k. Ez szintén egyfajta szűrő is, amely alapján könnyebben megtaláljuk az érdeklődési körünknek megfelelő csatornákat.

A Premier adások csillagozva vannak, így hamar észrevesszük, hogy ha valamilyen új film, sorozat kerül vetítésre valamelyik csatornánk. A műsorajánló fülre kattintva néhány belföldi és külföldi csatorna izgalmas műsorairól olvashatunk egy hosszabb leírást. A weboldal oldalsó részén a beállítások fülre kattintva az ide látogató kiválaszthatja a tartózkodási helyét és a műsorinformációk az adott ország időzónájának megfelelően jelennek majd meg. A fentiekből láthatjuk tehát, hogy milyen hasznos és informatív egy online műsorújság. Látogasson el Ön is a www.musor.tv weboldalra és kövessek a csatornák programajánlóit, hogy ne maradjon le semmilyen érdekes műsorról.