Lakástakarékkal egy könnyebb jövőért

Napjainkban kicsit sem könnyű pénzt megtakarítani úgy, hogy hozzá ne nyúlnánk minden adódó alkalommal. Bár más céllal tettük félre azt a bizonyos pénzösszeget, sokszor mégis egyébre fordítjuk. Ha lakásbővítést, felújítást, vagy esetleg ingatlanvásárlást tervezünk, lehetőségünk nyílik arra, hogy megtakarításainkat biztonságosan elhelyezzük, így nem lesz több másra elköltött pénz. Többet is megtudhat erről, ha felkeresi az ltpokosan.hu weboldalt.

[wp_ad_camp_1]

A lakástakarék pénztári számlanyitás remek lehetőség arra, hogy ingatlancélra fordított pénzünket megsokszorozzuk. Ehhez mindössze arra van szükség, hogy havi rendszerességgel egy ön által megszabott pénzösszeget helyezzen számlájára, s ehhez olyan jutalékok társulnak még, mint a betéti kamat és egy az állam részéről biztosított 30%-os vissza nem térítendő támogatás is. Ez utóbbi értéke évi 72.000 forint, melyet akkor kap meg az ügyfél, ha teljes megtakarítását legalább 4 év elteltével szeretné igénybe venni. Pénze tehát szépen gyarapodhat, ha gondosan feltölti számláját.

Lakástakarék
Lakástakarék

Nincs szükség horribilis összegek befektetésére, tegyen félre annyit, amennyit pénztárcája megenged, a haszon mindenképp garantált. Pénzéből mindennemű a házfelújításhoz szükséges anyagot, berendezést megvásárolhat, de vigyázzon, hogy mindig őrizze meg az ezekről kapott bizonylatokat.

Ha bármilyen kérdése van a számlanyitással, vagy bármi egyébbel kapcsolatban, felteheti azt az ltpokosan.hu weboldalon, hisz ügyfélszolgálatunk bármiben szívesen segít, és mindent pontosan elmagyaráz, hogy semmilyen probléma, félreértés ne merüljön fel. Telefonon keresztül is elérhet minket, ha +36 30 947 7123-as telefonszámot hívja, vagy ír nekünk az info@ltpokosan.hu címre.