Laboratóriumi vizsgálatok fajtái a Belvárosi Orvosi Centrumban

A Belvárosi Orvosi Centrumban számtalan laboratóriumi vizsgálatot lehet kérni. Felsorolni igazán nehéz lenne, azonban a weboldalon a teljes palettát meg tudja tekinteni. Ha arra gyanakszik, hogy valamilyen fertőzést elkapott vagy megbetegedett, akkor érdemes ellátogatni a Belvárosi Orvosi Centrumba!

[wp_ad_camp_1]

Laboratóriumi vizsgálatok fajtái kapcsán bővebben a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon tud tájékozódni! A Belvárosi Orvosi Centrumban levett minták laboratóriumi vizsgálatát legtöbbször külsős laboratóriumokban végzik. Az egy-négy hetes átfutási időről a kezelőorvos tájékoztatja a pácienst. A leletek kiértékelése minden esetben a páciens jelenlétében egy személyes konzultáció keretein belül. A kért laboratóriumi vizsgálat eredményét akár e-mailben is kérheti, ehhez viszont egy kezdeményező e-mailben kell ezt kérnie vagy személyesen is kézhez kaphatja a Belvárosi Orvosi Centrumban. A lelet kiadásához bizonyos adatok megadására lesz szükség. Ezek a TAJ szám, név, születési név, mintaadás időpontja, valamint a születési idő.

Pozitív eredményről szakszerű tájékoztatást kizárólag a kezelőorvos kaphat a páciens, így a leletek elkészültéről tájékoztatják a pácienst, valamint időpontot egyeztetnek vele. Belvárosi Orvosi Centrum munkatársa időpont egyeztetés céljából felkeresi a pácienst, azonban a betegségről vagy a kezelésről semmilyen információt nem fog közölni a pácienssel! Pozitív leletet kizárólag orvosi konzultáció keretein belül személyesen adhat át a kezelőorvos. Abban az esetben, ha a páciens nem tud megjelenni, akkor a páciens által írt meghatalmazással egy meghatalmazott is átvehet a leletet. Bővebb információkat a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon talál!