Kültéri étkező design lehetőségek

Függetlenül attól, hogy a szabadtéri teret a városi erkély vagy egy szép nagy udvar jelent, a szabadban történő étkezés az év melegebb hónapjaiban egy nagyon várt rituálé. A hátsó udvar vagy terasz étkezővé alakítása nagyon kevés erőfeszítést igényel. A cél egy kültéri étkező kialakítása, amely kényelmes és stílusos is.

[wp_ad_camp_1]

Ha a kültéri tér erkélyes vagy egyébként kicsi, akkor valószínűleg nem lesz sok rugalmasság az étkező helyének elrendezésében. A nagyobb udvar azt jelenti, hogy több választási lehetősége van, bár néhány fontos pontot meg kell fontolnia, mielőtt az asztalt bárhová felállítaná. A kezdők számára a szabadtéri étkezőasztal megfelelő területének kiválasztását lehetőségnek kell tekinteni az életmódját körülvevő hely megtervezéséhez, ahelyett, hogy életmódját a hely körül alakítaná ki. Például, ha szeret nagyobb lakomákat tartani, érdemes lehet a lehető legnagyobb étkezőasztalt megvenni. De ha általában csak a közvetlen családja használja a helyet, akkor létrehozhat egy hangulatosabb beállítást is. Akárhogy is, ellenőrizze, hogy van-e elegendő hely az embereknek az étkező körüli kényelmes mozgáshoz.

Milyen formát szeret jobban? A legtöbb asztal ovális, kerek, téglalap vagy négyzet alakú. Ügyeljen arra, hogy az alak könnyen navigálható legyen az étkező helyén. Megfelel-e a méret az Ön szabadtéri étkezőjének? A nagy bútorok kis helyen nem férnek el, míg a kis bútorok elveszhetnek egy nagy helyen. Mielőtt bútorokat vásárol, mérje meg étkezőjének területét. Kényelmet keres? Ha étkezőszékei lesznek a kültéri tér elsődleges ülései, akkor fontolja meg a kényelmes párnákkal ellátott székeket, főleg ha fogadásokat is tart, vagy többször ide ül nem csak étkezéskor. A szabadtéri étkezőkészlet kialakítása végső soron a személyes igényekhez igazodik. Ne feledje, hogy a szabadtéri étkezés természetéből adódóan informális, és nincs olyan szabály, miszerint az asztalnak és székeknek egyezniük kell.