Közlekedési tükör rendelés az interneten

A konvex forgalmi tükör megfelelő átmérőjének kiszámításához a beépítési hely alapján, ahová a tükörbe fog nézni, egyszerűen használja a tükör átmérőjének 1,5 hüvelyk szabályát minden, a tükörből származó lábhoz.

Közlekedési tükör online rendelhető a sunikft.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és tekintse meg teljes tükör kínálatunkat a legjobb árakkal. Ha nincs pontos számítás után rendelkezésre álló méret egyszerűen kerekítsen fel. Például, ha a tükör felszerelési helye 22 láb távolságra van attól, ahol a járdán lesz, és közvetlenül a tükörbe néz egyszerűen szorozza meg ezt a számot (22) 1,5 -tel.  A számítás eredménye 33. Mivel 33-as tükör nem létezik, válasszon egy következő méretű, 36 átmérőjű tükröt. A feljárótükrök esetében a számítás ugyanaz. Mérje meg a távolságot a vezetőülés és a tükör felszerelési helye között. Használja ezt a mérést, és szorozza meg 1,5 -tel. Ha a számítás kevesebb, mint 26 láb, akkor javasoljuk, hogy vásároljon legalább 26 hüvelyk átmérőjű tükröt.

Közlekedési tükör
Közlekedési tükör

Ne feledje, hogy a legtöbb kétsávos út és autópálya átmérője alig haladja meg a 20 cm-t, így a 26-os tükör a legkisebb ajánlott átmérőjű domború tükör a felhajtókhoz. Ez biztosítja a legtisztább és legátfogóbb látóteret ahhoz, hogy biztonságosan ki lehessen húzni az úttestre a gyorsan közeledő forgalomba. Vásároljon kerek domború tükör modelljeinket akril vagy törhetetlen anyagból, akár időjárásálló, kezelt farostlemezben, időjárásálló ABS műanyagban vagy nagy teherbírású horganyzott hátlapban. Az időjárásálló hátoldal a leggazdaságosabb választás, és poli bevonattal rendelkezik, hogy védje a tükröt az elemektől. Amennyiben többet tudna meg a közlekedési tükrökről és megtekintené a kiszállítás részleteit, nézzen be a sunikft.hu weboldalra.