Könyvek a hideg téli napokra

Olvasni jó dolog. A hideg téli napokon, amikor pedig úgyis sokkal több időt töltünk bent, mint kint, akkor pedig még idő is sokkal több marad rá. A kérdés már csak az, hogy melyik könyvet is érdemes elolvasni, melyik könyv való neked a téli estékre.

[wp_ad_camp_1]

Leslie L. Lawrence: A szitáló fehér por kolostora I-II könyv remek választás lehet számodra is. Az író a mai napig is publikáló írók közül a legtermékenyebb, hiszen több tucat szórakoztató és izgalmas könyvvel szórakoztatta már az olvasni vágyókat és szórakoztatja is folyton. A legújabb könyve, aminek a megjelentését úgy időzítette az író, hogy csodálatos karácsonyi ajándék is lehetett akár nagyszerű választás, akkor is ha magadnak szánod, de akkor is, ha éppenséggel egy remek ajándékot keresel.

Könyvek
Könyvek

Az éhezők viadala trilógia ugyancsak olyan sorozat, amit érdemes kézbe venni. Napjaink legnépszerűbb ifjúsági regénysorozata nem csak a könyveladási listát vezeti, de szép számmal gyűjtögeti a dollárokat a mozipénztáraknál is. Az éhezők viadala és annak folytatása, avagy a Futótűz mozis változata több rekordot megdöntött már, a filmek is a könyvhű adaptációk közé sorolható, ám mégsem képes visszaadni azt a páratlan élményt, amit Suzanne Collins papírra vetett olvasói számára. Az író egyedi stílusa finoman próbálja bűvkörébe csábítani az olvasókat, oldalról-oldalra győz meg arról, hogy ez a könyv letehetetlen.

Dan Brown: Inferno című könyve szintén a letehetetlen típusú könyvek egyike, így ha egy jó kis olvasmányt keresel, akkor ezt a példányt bizony nem hagyhatod az üzletek polcain heverni. Dan Brown A Da Vinci-kód, az Angyalok és Démonok és Az elveszett jelkép után ezzel a könyvvel újra visszahozza Robert Langdont a könyvesboltok polcaira. A legújabb kaland olyan izgalmas, mint eddig egyik más története sem, nem hagyhatod ki!