Komplex lemezmegmunkálás, profi végeredmény

A méltán elismert vállalat, a Melior Laser Kft. az az innovatív, vevőközpontú ipari szolgáltató vállalat, aminek fő tevékenységi köre a professzionális lemezmegmunkálás és lemezalkatrész gyártás. A cég immáron tíz éves szakmai tapasztalatával, különösen fejlett technológiai hátterével a minőséget a központba helyezte, így bármilyen lemezmegmunkálási szolgáltatásra is van szüksége, ha a tökéletes végeredmény a cél, akkor a Melior Laser a legjobb választás.

[wp_ad_camp_1]

A lemezmegmunkálás terén mindig a vevői igényei vannak előtérbe helyezve, így kiemelkedő vevőközpontú szemlélettel párosulva a színvonalas munka minden esetben hibátlan, a legmerészebb igényeknek is maximálisan megfelelő végeredményt biztosít. Ahhoz persze, hogy minden ügyfél pontosan azt kapja, amire szüksége van, a Budapest melletti vállalat a lemezmegmunkálás széles palettáját kínálja fel partnerei számára.

Lemezmegmunkálás
Lemezmegmunkálás

A lézervágás a cég alaptechnológiája, melyet több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek biztosítanak modern gépek és korszerű eljárások segítségével. Ezen megmunkálás során az anyag hőhatás eredményeképp válik szét, így a vágás mechanikai érintés nélkül történik, továbbá adott a jó minőségű vágási felület, mely nem igényel utómunkát és persze a nagyfokú tervezési szabadság is. A stancolás, ami egy mechanikus vágási eljárás, ugyancsak a cég egyik fontos lemezmegmunkálási szolgáltatása a lézervágás mellett. Mindemellett adott a látványos és kiváló pontosságú élhajlítás, a sokoldalú csiszolás, a hegesztés, a felületkezelés és még sorolhatnánk.

A Melior Laser Kft. lemezmegmunkálás szolgáltatásainak minősége az élen jár mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piacon, a cég számára vevőinek elégedettsége, a partnereinknek nyújtott új érték az, ami igazán fontos. A professzionális munka, a versenyképes végeredmény és a mégis kifejezetten költséghatékony gyártás az, ami által a Melior Laser verhetetlen, ami által Ön is maradéktalanul elégedett lesz!