Kisbusz bérlés Budapesten

Kisbuszaink igen jó állapotúak, dupla klímásak ráadásul kilenc személyesek, ezét egy nagyobb család is utazhat bennük családi kirándulás esetén. Ha igényes kisbuszt szeretne bérelni, akkor kedvére válogathat a Mercedes Sprinter, a Volkswagen Tranporter T6, illetve a Ford Transit Custom kisbuszok között, amelyekhez akár sofőrt is tudunk biztosítani.

[wp_ad_camp_1]

Kisbusz bérlés Budapesten igen kedvezményes áron elérhető csakis a vanago.hu weboldalon, tehát ha kisbuszt bérelne külföldi nyaralás vagy üzleti út, üzleti partnerek szállítására, reptéri transzferhez, akkor jó helyen jár nálunk. A Ford Transit Custom kisbusz egy 6 sebességes kézi váltóval rendelkező gépjármű amely kétzónás klímával, illetve fűtéssel rendelkezik, emellett pedig karfás vezetőülése is van. A kisbusz hátul is olyan háttámlákkal rendelkezik, amelyek szabadon állíthatóak. Ezt a kisbuszt akkor is bátran kiválaszthatja, ha hosszabb, autópályás utakat tervez. Ha több mint 30 napra szeretne kisbuszt bérelni tőlünk, akkor egyedi ajánlatot kell majd kérnie.

Kisbusz bérlés Budapesten
Kisbusz bérlés Budapesten

Mi igény szerint sofőrt is tudunk biztosítani a duplaklímás kisbuszokhoz, így önnek nem kell majd a vezetéssel fáradoznia. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a fiatal kisbusz bérlésről vagy éppen az árakról akkor ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@vanago.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 20 9809 179 telefonszámot és csapatunk felveszi majd önnel a kapcsolatot, hogy válaszolhasson a feltett kérdésekre. További részletekért és információkért, valamint a kisbuszok illusztrációinak megtekintéséért látogassa fel weboldalunkat a vanago.hu-t, hiszen itt az árakról is mindent megtudhat. Válasszon minket, ha alacsony áron szeretne korszerű kisbuszt bérelni. Bővebb leírást rólunk és kisbuszainkról weboldalunkon olvashat.