Kihagyhatatlan TV műsorok az ATV csatorna kínálatában

TV-t nézni nagyon sokan szeretünk, ez nem is csoda, hisz hosszú pereken keresztül tudunk együtt izgulni a szereplők sorsa miatt, ráadásul a sorozat nézés kiváló szórakozási lehetőség.Vannak azonban olyanok is,akik inkább híradási műsorokat néznének

[wp_ad_camp_1]

Számukra például ott van az ATV hírcsatorna kínálata. A musor.tv oldalon megtekintheti az adott nap programkínálatát. De térjünk vissza egy kicsit a sorozatokhoz. Kutatások által bizonyított tény, hogy a sorozat nézés boldogság hormonokat szabadít fel. Ha nagyon lehangolt, kapcsolja be kedvenc sorozatát és garantáltan perceken belül mosolyra húzódik a szája! Csak aztán el ne felejtsen betárazni rágcsálni valóból! Valószínűleg, aki nem mai évjáratú, az emlékszik még az ikonikus A simlis és a szende című sorozatra, mely a Kék Hold magánnyomozó iroda két legendás figurájának, a simlis Addisonnak és a szende Maddienek izgalmas kalandjait és csatározásait mutatja be. Az RTL Klub HD műsorán most Ön is megtekintheti a sorozat felejthetetlen részeit 14:25 – től kezdve. Ha ezek után szívesen megtekintene még egy akciófilm sorozatot, akkor ajánljuk figyelmébe A specialista ukrán művet. A specialista különleges képességének köszönhetően sorra nyakon csípi a bajkeverő bűnözőket.

Az RTL Híradó előtt még egy nagyszerű sorozat várja, méghozzá az Elif – A szeretet útján, mely bemutatja a hat éves kislány kalandos életét, akinek számos nehézségen kell keresztül mennie. Ha esetleg Ön igazi éjjeli bagoly, akkor is érdemes bekapcsolni a televíziót, hiszen 00:50 perctől megtekintheti a CSI: A helyszínelők legújabb részét, amiben Gil Grissom és csapata újra a bűnözők nyomába ered, hogy Las Vegas utcáit biztonságosabbá tegye. Ha szeret borzongani, mindenképp tekintse meg az Odaát legújabb részét, hiszen a testvérek, Dean és Sam, újabb természetfeletti lényekkel kerülnek szembe, így az éjszakai ideg borzolás adott, ha megtekinti.