Kevesebb stresszel járó távmunkák dolgozó szülőknek

A dolgozó szülők már nagyon stresszes életet élnek. Tehát nekik kevesebb stresszel járó munkákat kell keresni, ahol könnyebb elérni a munka és a magánélet egyensúlyát és elkerülni a kifáradást. A FlexJobs nemrégiben közzétett egy cikket, amely felsorolja a dolgozó szülők számára a legkevésbé stresszes munkahelyeket, amelyek bizonyos kapacitásokban lehetővé teszik a távmunkát, és várhatóan fényes kilátásokkal bírnak a következő években.

[wp_ad_camp_1]

A statisztikusok felméréseket, kísérleteket vagy közvélemény-kutatásokat terveznek az adatok összegyűjtése érdekében. Ezután értelmezik ezeket az adatokat, és beszámolnak az elemzéseikből levont következtetésekről. Ezen elemzések adatait felhasználják az üzleti döntések támogatásához és javításához, valamint az információforrások közötti kapcsolatokban mutatkozó jelentős különbségek azonosításához. A távoktatók virtuális értekezleten keresztül segítik a diákokat a tantermi környezetben történő tanulásban. A tutor célja, hogy segítsen egy hallgatónak a tanulásban, jegyzetelésben, tesztek előkészítésében, házi feladatokban és új fogalmak megragadásában.  Dolgozhatnak diákokkal egyénileg, vagy kis csoportokban. A műszaki írók üzemeltetési utasításokat, használati utasításokat, szerelési utasításokat, „gyakran ismételt kérdéseket” tartalmazó oldalakat és egyéb műszaki dokumentumokat készítenek a műszaki támogatást nyújtó személyzet, a fogyasztók és a vállalat többi felhasználója számára.

Általában megvizsgálják a termékmintákat, és a terméktervezőkkel és a műszaki személyzettel beszélgetnek a termékek és az utasítások könnyebb használatának megkönnyítése érdekében. A pénzügyi vizsgáztatók általában a kockázatértékelésben vagy a fogyasztói megfelelésben dolgoznak, mérlegek áttekintésében, a hitelek kockázati szintjének értékelésében és a bankok kezelésében. Fő felelősségük a bankokat és más pénzügyi intézményeket irányító törvények betartásának biztosítása.