Kerülje el a legveszélyesebb dugulást okozó anyagokat!

Nyilván Ön is szeretné lefolyóit tisztán tudni és tartani, hiszen habár minden dugulás megszüntethető, egyes esetekben akár bontással is járhat, ami nem kevés költséget jelent. Itt az ideje tehát, hogy megtudja, melyek azok a dugulást okozó anyagok, amelyek a legtöbb bajt okozzák, és hogyan tudja a legjobban megelőzni az ebből adódó gondokat. Váljon Ön is szakértővé az EURO Gáz Hungaria Kft. Profi Duguláselhárító csapata által, akik akkor is segítenek, ha már megtörtént a baj!

[wp_ad_camp_1]

Hogy mi a legveszélyesebb dugulást okozó anyag, azt nehéz egyszóval megmondani. Hiszen más-más helységekben jellemzően más-más anyag okozza a problémákat. Ennek megfelelően a konyhában például az ételmaradékok és a zsír a legtöbb dugulás kiváltója, míg a fürdőszobai lefolyókban a haj és a szappanmaradék. Azonban mégsem ezek jelentik a legnagyobb gondot okozó dugulásokat a házban. A legveszélyesebbek ugyanis a WC-be dobott tárgyak, mint például a betét, pelenka, vászonzsebkendő, melyek képesek valahol a hajlatoknál elakadni. Azonban még ezektől is nagyobb problémát okoznak azok az anyagok, amelyek képesek a megszilárdulásra is, mint az építési törmelék, a gipsz vagy a glett. Ilyen és ehhez hasonló anyagokat soha ne öntsünk a WC-be! Azonban, ha már megtörtént a baj, akkor hívjon szakértő segítséget! Hívja a Profi Duguláselhárítót! Több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink által minden dugulást el tudunk hárítani, munkánkra pedig garanciát vállalunk. Sürgős hívás esetén pedig akár egy óra alatt az otthonába érkezünk.

Dugulás
Dugulás

Ha Ön is dugulással küzd, vagy csak tanácsokat szeretne kapni annak megelőzése érdekében, akkor forduljon Ön is bizalommal hozzánk, az EURO Gáz Hungaria Kft. Profi Duguláselhárító csapatához! A budapesti és Pest megyei lakosok éjjel-nappal hívhatnak minket a +36 30 698 1752-es telefonszámon, vagy kérhetnek ingyenes visszahívást weboldalunkon, a profidugulaselharito.hu-n. Kérdés esetén pedig ugyanitt kérhetnek szakszerű tanácsokat tőlünk. Munkatársaink örömmel segítenek mindenben.