Kempingezés Minivel

A Mini tervezői most egy igen izgalmas kis autóval várják a kempingezőket. A Mini autót, most igen igényes kiegészítőkkel látták el, hogy a kempingezésbe is egy új trendet teremtsenek. Az új és igen divatos kiegészítőkkel napokon keresztül élvezhetjük a szabadban töltött napokat a különböző kempingekben. A Countryman és a Clubman tulajdonosai örülhetnek most leginkább, hiszen ehhez a két modellhez készítették el az igen látványos és kényelmes kemping kiegészítőket a tervezők.

[wp_ad_camp_1]

A Cowley néven említett lakókocsi segítségével nagyon sokan élvezetes kempingezés részesei lehetnek. A szinte luxus körülményt ígérő lakókocsi egyben praktikus megoldásokat is biztosít a tulajdonosoknak. A Cowley lakókocsiban két felnőtt számára alakítottak ki kényelmes fekhelyet, miközben természetesen a különböző multimédiás lehetőségek és a kényelem is vár rájuk. Tv, DVD, hűtőszekrény, napelemek, mosogató, hűtőgép és még sorolhatnánk.

Mini cowley caravan
Mini cowley caravan

A másik csodálatos újítás a kempingezés szerelemeseinek némileg egyszerűbb megoldást nyújt, hiszen egy tetőre szerelhető sátorról van szó. A Swindon névre keresztelt sátor mindenkinek kényelmes megoldást nyújt, akik nem annyira kedvelik az utánfutós megoldásokat. A sátorban két felnőtt tud kényelmesen megpihenni, egyéb extra szolgáltatások nem találhatóak itt meg. Az egyszerűséget ötvözték a praktikummal a tervezők.

Ha boldog Mini tulajdonosok vagyunk, akkor legalább egy ilyen sátor beszerzéséről gondoskodhatunk, hiszen biztosan nincsen élvezetesebb, mint egy modern, a kedvencünkhöz illő sátorban eltöltött izgalmas éjszaka.