Jegyesfotózás – ne éld meg teherként!

Mindenki életében meghatározó nap az esküvő. A jegyesség időszaka örömmel és boldogsággal telik el. Miért ne szeretnéd, ha megörökíteném életednek ezt a szakaszát? Megörökítem fotóként életed legfontosabb eseményeit, amik örökké ott lesznek neked. Hogy emlékezz, hogy újra átéld.

[wp_ad_camp_1]

És mi az, amire az emberek szívesen emlékeznél vissza? A szerintem a legboldogabb pillanatokra. Mondjuk az esküvődre vagy az azt megelőző jegyességre.

Kell a jegyefotózás? Ha igen miért?

Férfiaknál ez úgy működik, hogy egy bizonyos életkorig még abszolút nem foglalkoznak olyanokkal, hogy édes emlékek, amiket jó lenne felidézni évekkel, évtizedekkel később.

A nők azért érezhetően nagyobb jelentőséget tulajdonítanak a múló pillanatoknak és férfiként el kell ismernem, ezt roppant jól is teszik! Ezért add meg nekik a jegyesfotózás örömét. Ezt nehezen képzeled most el, sőt, minek az mondhatnád, hiszen még nincs se gyereked, se unokád. De később bármi lehet, hidd el!

Jegyesfotózás
Jegyesfotózás

Hidd el nekem, hogy borzasztóan kellemetlen lesz a rokonok kérdéseire válaszolnod, Milyen voltál a házasság előtt? Milyen volt a kapcsolatotok? Van rólatok kép? Ilyenkor mutathatnád meg a jegyesfotózás-on készített sorozatot. Meg az sem lesz jó érzés, ha nem tudod húsz év múlva újra felidézni képek segítségével, milyen gyönyörű is volt ez az időszak az életedben. Az idő múlik, és a gyönyörű emlékek ugyanúgy elhalványulnak, mint a szomorúak.

Mikor legyen?

A szemfülesek már házasság előtt évben elkészíttetik a sorozatot. Természetesen nem kell sietni sehová, általában fél évvel az esküvő előtt készül a legtöbb jegyesfotó.

Mit kell csinálni?

Felöltözöl, eljössz a helyszínre és csak oda nézel, ahova mondom. Azt csinálod, amit mondok. Szerintem ez a legjobb hír, amivel szolgálhatok. Nem kell aggódnod amiatt, hogy nem tudod, hogyan nézel ki a legjobban. Mert azt majd én látom, helyetted is. Igazából ezzel nem lesz gondotok.

Egy fontos dolog van, hogy érzed jól magad fotózás közben. Mert erről is szól jegyesfotózás. És mellékesen tartunk egy főpróbát is az esküvői fotózásnak. Így nem lesz bennetek görcs és engem is megismertek! Ha rajtam múlik, lesz mire emlékezned.