Ízléses műköröm a vonzó megjelenésért

A hölgyek vonzó megjelenése számos elemből összetevődő dolog, de kétségtelen, hogy az ápolt kéz és körmök ennek egyik lényegi elemét képezi. Ha soha nem volt az a műkörmös típus, időnként – legfeljebb bizonyos alkalmakkor – mindenképpen megéri meglepnie magát csodaszép műkörmökkel. Nem kell, hogy feltétlen a rikító vörös karmok mellett tegye le voksát, hiszen mint jól tudjuk, a kevesebb néha valóban több.

[wp_ad_camp_1]

A szakemberek számos lehetőséget kínálnak a zselés műköröm díszítésére, legyen szó akár a változatos színekről, akár a műköröm minták széles kínálatáról.

Nagyon fontos, hogy a műköröm kiválasztásakor olyan hosszúságot és formát válasszon, mely nem gátolja mindennapi tevékenységeiben, és kényelmesen tudja majd azt viselni. Nincs is nevetségesebb látvány, mint egy ízléstelenül megválasztott típus, ami ráadásul tulajdonosának napi tevékenységeit sem teszi lehetővé. Gondoljunk csak a plázákban viccesen telefonjukat nyomkodó hölgyekre.

Műköröm
Műköröm

A trendek követése nem kell, hogy feltétlenül ízléstelen és hivalkodó legyen. Egy szolidabb francia manikűr is lehet tökéletes, ha ez jobban passzol viselőjének személyiségéhez és öltözködési stílusához, mint a feltűnő műköröm minták és formák. Amennyiben megfelelő, munkájához értő szakember mellett teszi le voksát, nem lesz gond abból, hogy esetleg valami személyiségétől és megjelenésétől merőben eltérő műköröm minta kerül felhelyezésre. A jó ízlés és a kézügyesség éppen olyan fontos ebben a szakmában, mint a kellő szakmai ismeret, és a felhasznált alapanyagok kitűnő minősége.