Ismerje meg a woma csatornatisztítás módszerét

A dugulás számos módszerrel megszüntethető, de mindig ügyelni kell arra, hogy a legcélravezetőbb megoldást válasszuk ki, ami csapatunk tapasztalata és szakértelme miatt nem is lehet gond. Munkáink során például gyakran hívnak olyan problémákhoz, ahol a dugulás csakis woma segítségével szüntethető meg.

[wp_ad_camp_1]

A woma többnyire a makacs lerakódások ellenszere, ami akkor alkalmazható sikeresen a duguláselhárítás XII. kerület területén, ha a  hagyományos spirállal már csak nehezen távolíthatók el a dugulást kiváltó okok, és így a legcélravezetőbb a magasnyomású csatornatisztító eszköz alkalmazása. A woma tulajdonképpen egy professzionális, magasnyomású csatornatisztító eszköz, amit egy benzinmotor által hajtott szivattyú forgat. A woma tisztítófeje folyamatosan előrehaladva magasnyomású tisztítást végez duguláselhárításkor a XII. kerületben.

Woma duguláselhárítás
Woma duguláselhárítás

A woma duguláselhárítás igen közkedvelt, ma már nem csak ipari létesítmények dugulásainak megszüntetésére, de családi házaknál is. A woma ugyanis nagyon hatékony és gyors megoldást kínál.  A woma csatornatisztító gép által kihordott anyagokat, mint a lerakódott iszap, homok, ürülék, benőtt gyökerek, természetesen nem hagyjuk szét, hanem egy tárolóban összegyűjtjük azokat a  duguláselhárítás XII. kerületi munka során.