Infrafűtés, a takarékos, korszerű, és egészséges megoldás

Hallott már az infrafűtés számos előnyéről? A mennyezetre szerelhető speciális infra paneleknek köszönhetően otthonának fűtési költségei akár harminc százalékot is megtakaríthat fűtési költségeiből. A környezetkímélő és biztonságos megoldásnak köszönhetően elkerülhető a gázmérgezés, vagy a szivárgás veszélye, és a korlátlan élettartamnak köszönhetően megspórolhatja a karbantartási munkálatok költségeit is.

[wp_ad_camp_1]

Az infrafűtés számos előnye közül csak egy az egészségre gyakorolt jótékony hatás, hiszen tiszta, pormentes levegőt biztosít helyiségeinek. A kis felületen elhelyezkedő paneleket a mennyezetre szerelik, így azok helyet sem foglalnak.

Az infra fűtés kialakításának ára teljesítménytől és mérettől függő, de tényként állítható, hogy nem jelent akkora kiadást, melyet bármelyik háztartás ne tudna finanszírozni. A korszerű megoldás fűtés terén számos célra használható, elsősorban mégis lakóingatlanok tulajdonosainak ajánlják a szakemberek.

Infrafűtés
Infrafűtés

A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy az infra fűtés felhasználása igen széles körű. Sportcsarnokok, irodák, állatnevelő telepek, melegházakban, de akár szaunákban is előszeretettel alkalmazzák ezt a fűtési típust. Ez utóbbit talán már tapasztalhatta Ön is a wellness központokban.

Az infrafűtés bizonyítottan pozitív hatással van az egészségi állapotra, hiszen javítja a vérkeringést, a hangulati állapotot, s ezáltal a depressziós folyamatok is megelőzhetőek. Asztmás megbetegedésben szenvedők számára tiszta levegőt biztosít, s a porra, vagy penészgombára allergiások is fellélegezhetnek, hiszen az infra fűtés megakadályozza a páraképződést.