Indiana legszebb kisvárosai

Indiana varázslatos kisvárosokkal szegélyezett, amelyek tökéletes romantikus vagy visszafogott nyaralást biztosítanak. Ezen helyek bármelyikén belélegezheti a csípős levegőt, hallhatja a madarak hangját a fák között, és élvezheti a lassabb élettempót.

Indiana kisvárosai rejtik az állam legérdekesebb történelmét. Fedezze fel a régi terület fővárosát, vagy nézzen utána a híres szerzők gyermekkori városának. A történelmi negyedekről és az amish közösségekről nem is beszélve. Mindeközben élvezze a parkok, folyók és nemzeti erdők kiváló hozzáférését, hogy elmeneküljön a városba, amelyről álmodott. Egy csodálatos, egész évben használható úti cél, New Harmony egy pihentető és festői város. Az Indiana déli részén található New Harmony egy hangulatos történelmi negyede érdekessé és gyönyörűvé teszi a reggeli sétát. A szép építészet, a nyilvános művészet és a múzeumok sokasága elfoglalja Önt esőben, jégesőben vagy napsütésben. A Harmonisták által kialakított New Harmony eredeti elképzelése vallási utópia volt. Lehet, hogy soha nem érte el magasztos céljait, de a közösségi felügyelet lehetővé tette a városnak, hogy megőrizze nyugodt hangulatát a 21. században is. Keresse meg a lelki békét a történelmi építészet között, élvezze a helyi whiskyt, vagy induljon el egy éjszakai szellemtúrára.

French Lick történelmi városának közelében található Paoli egyedülálló élményt nyújt Indiana déli részén. A családok kedvelt úti célja ez az imádnivaló kisváros több tucat fantasztikus látnivalóval kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Amikor Közép-Nyugaton esik a hó, a helyiek és az utazók egyaránt eljuthatnak a Paoli-csúcsokba, ahol síelhetnek, snowboardozhatnak és pályán kívüli kalandokat folytathatnak. Amikor kisüt a nap, és a virágok nyílnak késő tavasszal és nyáron, menjen a Hoosier Nemzeti Erdőbe. Tele kanyargós ösvényekkel varázslatos tájakon át, vegye fel túrabakancsát, és fedezze fel.