Indiából származó Narayana kezelés

Ha szeretnénk a testi és a lelki egyensúlyunkat rendbe hozni, a betegségből könnyedén kilábalni, akkor erre nyújt kiváló megoldást a Narayana kezelés.

[wp_ad_camp_1]

Narayana energetikai kezelés egy Indiából származó kozmikus technika, amely egy holisztikus gyógymód. Egy ilyen kezelés által harmóniába kerül a lélek és szellem, tisztábban látunk és segíti az intuíciót. Az energetikai kezelés során egy Univerzumból származó tiszta, Isteni kéz vezeti a kezelő karjait és a páciens energia harmonizálása az aurájában történik meg. Más néven szeretet energiának is nevezhetjük. Ez az energia mindannyiunkban jelen van, csak kevesen ismerik fel. A Narayana kezelést követően beindul a szervezetünk öngyógyító képessége. Úgyis mondhatjuk, hogy mozgásba hozza a test energiáit, és ez által nagyon gyorsan állítja helyre a terhelőséget és lehetővé teszi, hogy a szervezet harmonikusan hasznosítsa az energetikai kezelés által kiváltott gyógyító reakciókat.

Narayana energetikai kezelés
Narayana energetikai kezelés

Egy Narayana kezeléssel jól kiegészíthetjük a természetes gyógymódokat, de az orvosi kezelésekkel sem ütközik, inkább növelik a hatékonyságukat. Tulajdonképpen ez egy tisztító, energetizáló, nyugtató, stresszementesítő kezelés. A kezelés alatt a páciens egy kényelmes székben, kellemes zene mellett szellemül át.  Amennyiben felkeltettük érdeklődését kattintson a www.eletenergia.gportal.hu weboldalra, ahol bővebb információkkal rendelkezünk az energetikai kezelésről, a tarot kártyával való jóslásról és a csakratisztításról is. Személyesen Dunaújvárosban keresheti fel Zámbó Máriát, minden hétköznap 17 és 19 óra között. Továbbá érdeklődhet mindennap 16 óra után telefonon a 06 30 8623352 számon, vagy a csillagtenger@gmail.hu e-mail címen. Forduljon hozzám bizalommal, várom sok szeretettel!