Igazán SZÉP lehetőség a Kártyahasználók számára

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek és a tulajdonosok létszáma elképesztő sebességgel emelkedik. Ez az új, népszerű cafeteria elem az országban egyre több helyen biztosít a kártyabirtokosok számára kényelmes, készpénz használata nélkül történő fizetést. A SZÉP Kártya három alszámlája révén sokféle szolgáltatás vehető igénybe. A kártyán rendelkezésre álló egyenleg a társkártya tulajdonosok számára is nagyszerű lehetőségeket kínál.

[wp_ad_camp_1]

A kártya aktiválását követően az elfogadóhelyek különféle szolgáltatásait vehetjük igénybe. A szállás költségeit – amennyiben a szállásért a szálláshelyen helyben fizetünk – mindhárom alszámla keretéből rendezhetjük. Ha utazási irodánál választunk szállást, és az irodán keresztül intézzük a fizetést is, akkor azonban csak a szállás alszámla keretéből fizethetünk.

A vendéglátás alszámla a melegétel-fogyasztással kapcsolatos költségeink fedezését segíti elő. A vendéglátás zsebet is egyre több helyen használhatjuk. Az éttermeken, gyorséttermeken kívül már nagyobb áruházláncok külön kasszás grillpultjai, pizzériák, illetve ételfutár szolgálatok is elfogadják az utalványkártyát. A zsebből szállásért is fizethetünk.

 

SZÉP Kártya
SZÉP Kártya

A legsokoldalúbb a szabadidő alszámla, melynek segítségével a kultúra, a sport és az egészségmegőrzés mellett a szállásköltségek is fizethetők. Wellness, színházjegy és további programok biztosítják a kellemes és változatos időtöltést a SZÉP Kártya tulajdonosok számára.

Informálódjon honlapunkon és kérje munkáltatójától SZÉP Kártyára a cafeteria juttatást. Tapasztalja meg a kártyában rejlő lehetőségeket. Fizessen a kártyával POS terminálon, interneten, vagy telefonos ügyfélszolgálaton keresztül belföldön, az elfogadóhelyeken.

Forrás: SZÉP Kártya