Időjárás előre jelzés akár egy hétre előre

Az idei nyár számtalan meglepetést tartogatott már számunkra, ám még közel sincs vége. Magyarországon is nagyon hőmérséklettel kell megküzdenünk, ám a szomszédos országokban még tőlünk is melegebb van, Németországban 39, míg Spanyolországban 45 fokot mértek.

[wp_ad_camp_1]

Időjárás előrejelzés gyorsan és egyszerűen leellenőrizhető a honlapunkra látogatva. Nincs más teendője, mint pár kattintás által felkeresni bennünket a hazipatika.com oldalára kattintva, ahol a pontos időjárás jelentés mellett, még számos hasznos információval is szolgálunk. A honlapunkon megtekintheti az elkövetkező napok hőmérsékletének az alakulását, hogy mennyi lesz a legalacsonyabb és a legmagasabb hőmérséklet, amelyre számíthatunk. Továbbá olyan információkkal is ellátjuk, hogy milyen erősségű lesz a szélmozgás és az UV sugárzás. Külön figyelmeztetést adunk ki a hideg és a meleg frontok váltakozásáról, így az erre érzékenyek is feltudnak rá készülni. Évről-évre melegebbek a nyarak és hidegebbek a telek, melyet a globális felmelegedésnek köszönhetjük.

Időjárás előrejelzés
Időjárás előrejelzés

Nagyon rémisztően hathat az a tény, hogy 1993-óta 7,2 centimétert emelkedett a tengerszínt magasság. Ezért is és a saját egészségünk érdekében is nagyon fontos, hogy oda figyeljünk a minket körbe vevő környezetünkre. Ez a nagy hőség minden korosztály számára megviselő lehet, ám különösképpen az idősebbek és a szívbetegek számára. Ezért ajánlott, hogy a délutáni órákban kerüljük a tűző napon való tartózkodást, illetve minél több folyadékot fogyasszunk. Azok figyelmét szeretnénk még felhívni, akik napi szinten nagyobb távokon közlekednek, hogy mindig használjanak napszemüveget jármű vezetés közben, hiszen az sokat könnyíthet a vezetésben. Forduljon hozzánk bizalommal!