http://lifestyleshop.hu – Rieker kedvező áron

Ha tőlünk rendel Rieker cipőt a lifestyleshop.hu weboldalon és 20.000 ft fölötti értékben vásárol, akkor teljesen ingyenesen biztosítjuk majd önnek a kiszállítást. Weboldalunkon férfi és női Rieker lábbeliket, illetve Rieker táskákat is vásárolhat amelyek bőrből készültek tehát strapabíróak és erősek.

[wp_ad_camp_1]

A http://lifestyleshop.hu – rieker kínálat több száz darabbal rendelkezik tehát van miből válogatni, ráadásul mi kedvezményes árakkal és folyamatos akciókkal várunk minden kedves vásárlót. A rieker sötétbarna férfi félcipő egy igazán magas minőségű darab amely elegáns, fűzős kivitelezésű, tehát kényelmes viselet lehet egy elegánsabb eseményen de akár a munkában is. A cipő az antistress termékcsalád tagja, ami azt jelenti, hogy rendelkezik egy olyan betéttel ami puhasággal és rugalmassággal látja el a cipőt. A cipő felépítése igen könnyed, rugalmas és kényelmes is, tehát garantáltan nem fogja megbánni ha ezt a cipőt választja.

Rieker cipő
Rieker cipő

Amennyiben a továbbiakban is szívesen olvasgatna a Rieker cipőkről nem kell mást tennie mint fellátogatnia a lifestyleshop.hu weboldalt és itt megtalálhatja a teljes cipő és táska készletet is a termékek áraival együtt és megtekintheti ezek illusztrációit is. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk valamelyik Rieker cipőről vagy táskáról, akkor vegye fel a kapcsolatot bátran együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 483 1395 telefonszámot tárcsázva vagy küldhet akár e-mailt is az ugyfelszolgalat@lifestyleshop.hu e-mail címre mi pedig válaszolunk majd minden feltett kérdésre. Nálunk a Rieker cipők többféle méretben és színben kaphatóak tehát lesz miből válogatni nőknek és férfiaknak egyaránt. Ha bővebb leírást olvasna a minőségi de olcsó márkás cipőkről és táskákról akkor kattintson weboldalunkra.