Html ismeretek megszerzése online!

A HTML (HyperText Markup Language) egy kódolási nyelv, amelyet a weboldalak vagy mobilalkalmazások egyes részeinek meghatározásához használnak az őket felkereső webböngészők.

[wp_ad_camp_1]

Html ismeretek elsajátíthatók a webiskola.hu weboldalon, ezért itt a helye weboldalunkon ha ön is mindent meg szeretne tudni a html alapjairól. Alapvetőnek tűnik a html? A HTML valószínűleg a legalapvetőbb építőelem a webfejlesztési folyamatban, és ez teszi annyira kritikussá a tanulást. A HTML megmondja a böngészőknek, hogy a weboldal mely része fejléc, mely lábléc, hová tartoznak a bekezdések, hová kerülnek képek, grafikák és videók stb. amelyek az eszköz képernyőjén látható. A HTML egy iparági szabvány nyelv, amelyet garantáltan minden webböngésző (pl. A Safari, a Firefox és a Google Chrome) ért releváns keresési kifejezések alapján (azaz: a keresősávba beírt keresőszavak által). Strukturált, kereshető weboldal nélkül nem jut el messzire egy weboldal felépítésével, és ezért a HTML az egyik első nyelv, amelyet meg kell tanulnia, ha érdekli a kódolás.

De mit jelent a HTML-tanulás? Ha még nem ismeri a technikát, a HTML-tanulás komoly vállalkozásnak tűnhet, de ne essen pánikba! A HTML tanulása sokkal kivitelezhetőbb, mint gondolná, méghozzá weboldalunk által. A HTML elsajátításának időkerete nem ölel fel több évet, sőt hónapot sem: A HTML-t reálisan megismerheti hetek alatt weboldalunkon keresztül. Miután ezeket a heteket a HTML-lel töltötte, képes lesz fizetett munkába kezdeni, például építeni egy webhelyet, létrehozhat egyéni e-mail sablont vagy közösségi média menedzserré is válhat. Nem szeretne fejlesztőspecifikus munkát végezni? Ez nem probléma. Még mindig érdemes eltölteni pár hónapot a HTML megismerésével. Miért? Mivel a HTML hozzáadása az önéletrajzhoz elősegítheti a fizetésemelést bármilyen munkahelyen. Bővebb leírásért és az alapokért keresse fel a webiskola.hu-t.