Hová érdemes befektetni megtakarításainkat a UBS szerint

A USB amerikai ügyfeleinek összeállított egy listát, amelyet talán nekünk Magyaroknak is érdemes áttekintenünk, hiszen a USB vagyonkezelési részlegének csapata biztosan nem ad rossz tippet senkinek sem. A részvényeket áttekintve majd láthatjuk, hogy jórészt olyan ciklikus papírokat ajánlanak, amelyek érzékenyen reagálnak a különböző gazdasági eseményekre.

[wp_ad_camp_1]

A csapat szerint, most érdemes ezekbe a papírokba befektetni, hiszen a ciklikus papírok most igen nagy P/E alapú diszkonttal forognak. A Comcast igen nagy előfizetői szám növekedést produkált az elmúlt időszakban a videó előfizetések piacán. A társaság egy előfizetőre jutó bevétele az utóbbi időszakban folyamatosan növekedett és ez a továbbiakban sem lesz másként. A Home depot a lakáspiacon tevékenykedik és az amerikai lakáspiaci trendek növekedésének megfelelően profitja is nőni fog. A Starwood Hotels az üzleti és prémium vendégek igényeit igyekszik kielégíteni a hoteliparban.

Megtakarítás
Megtakarítás

A sokak által ismert Coca Cola a fogyasztási javak piacán alaptermékeinél innovációt hajtott végre így képes volt növelni eddig sem csekély bevételét. A Colgate-Palmolive, amely szintén hazánkban is jelen van a tartós fogyasztási cikkek piacán Észak-Amerikán kívül, a fejlődő országok piacán már 40%-os bevételt realizált.

Még igen hosszan sorolhatnánk, hogy milyen papírokba érdemes befektetni, de a fentieket alapul véve elmondhatjuk, hogy csupa olyan nagyvállalat szerepel a listán, amelyek fejlődő képesek és tudnak a saját piacokon is újat mutatni.