Hotel Karos Spa – Hideg ellen téli wellness

Ha szeretne pár napot pihenni és energiával feltöltődni a hideg téli napokon is, akkor töltse pihenésre szánt napjait az erre leginkább alkalmas helyen, ahol minden adott ahhoz, hogy tökéletesen elégedett legyen, azaz Zalakaroson. Nálunk teljes kiszolgálás és édenkerti környezet várja a kedves vendégeket, így ha mellettünk dönt, akkor biztosan elégedett lesz választásával.

[wp_ad_camp_1]

Szállodánk mindenki számára nagyszerű megoldásokat tud biztosítani, tehát ha Ön a csendes pihenés híve és szeret visszavonultan lazítani nálunk azt is megteheti, de ha szereti magát jól érezi, ismerkedni, érdekes és különleges dolgokat kipróbálni, mi arra is lehetőséget biztosítunk. A Hotel Karos Spa hétköznapi árakkal és rendkívüli kedvezményekkel várja azokat, akik úgy döntöttek, hogy a csodálatos szépségű és megannyi lehetőséget magában rejtegető Zalakaroson töltenek pár napot.

Hideg ellen téli wellness csomagunk igazán kedvező árakat biztosít és páratlan megoldásokat, amelyeket Önnek is érdemes megfontolnia, ha a legjobb lehetőséget keresi a felüdülésre. A szálló tágas és kizárólag kényelmes bútorokkal berendezett, modern, jól felszerelt szobákkal és luxus lakosztályokkal, félpanziós ellátással várja.

Hotel Karos Spa
Hotel Karos Spa

Különleges éttermünk pedig bőséges reggelivel és vacsorával, magyaros falatokkal és nemzetközi finomságokkal, hatalmas ínyenc választékkal biztosítja, hogy garantáltan elégedett lesz és mindig jóllakottan fog távozni. Egyedülálló wellness részlegünk nem kevesebb, mint 4000 m2-en terül el és kínálja a jobbnál-jobb és valóban exkluzív szolgáltatásokat, mint például a jégbarlang, a szaunasziget, a fitnesz terem és így tovább.

Szánjon Önmagára pár napot és éljen a nagyszerű és felettébb kedvezményes lehetőséggel, amit a hideg ellen téli wellness csomagunk tud biztosítani az Ön számára is!