Horgásszon barátaival egy full extrás horgásztavon, melyen csak Önök tartózkodnak!

Horgásszon a legnagyobb nyugalomban egy elszigetelt horgásztavon! Heves megyében, Boconád mellett kiadó egy 5 hektáros horgásztó, melyen csak a bérlő és társasága horgászhat! Az elmúlt 15 évben rengeteg változáson ment át a tó. Amióta magántulajdonban van több mint 15 horgászhely lett kialakítva! Az elmúlt években rengeteg fatelepítés történt, így csodaszép, gyönyörű környezet várja az idelátogató horgászokat, családokat.

[wp_ad_camp_1]

A horgásztavon 2 teljesen szigetelt, téliesített faház várja az ide érkezőket, melyek teljesen felszerelt és minden igényt kielégítenek. A faház mellett egy külső konyha található, ami szintén teljesen felszerelt evőeszközökkel, tányérokkal, edényekkel, hűtővel és egyéb kiegészítőkkel várja Önöket!

Horgásztó
Horgásztó

A házigazda biztosít grillt, bográcsot, kemencét és előre összevágott fát is, hogy a vendégeknek ne kelljen ilyesmivel foglalkozniuk, csak a pihenéssel! A tóban fogható halfajok: ponty, keszeg, kárász, pisztráng, lénai tok, compo, csuka, süllő, amur, busa, sügér, harcsa. Természetesen a tó nyáron hűsítő fürdésre is alkalmas.

A horgásztóról és a faházról képeket és egyéb információkat a tógazdától kérhet, az alábbi számon: +3630/942-6617 Harsányi Tibornál!