Hol érdemes megszállni Buenos Aires-ben?

Lehet, hogy ha Buenos Aires-be látogat meg szeretné tanulni a tangót, a szerelem táncát, vagy argentin marhahúst vacsorázna finom bort kortyolgatva, de az is lehet, hogy csak egy átlagos turista szeretne lenni, aki megtekintené a város jellegzetességeit.

[wp_ad_camp_1]

Buenos Aires Dél-Amerika egyik legrégibb gyarmati városa, amit 1532-ben  fedeztek fel a spanyolok. Ez pedig azt jelenti, hogy a város sok történelmi látnivalót tartogat a turisták számára. Ahhoz, viszont, hogy valaki felfedezze a várost, szükség lesz szállásra is, így cikkünkben megismerheti a legjobb szállásokat Buenos Aires-ben. Az első a Mine Hotel Boutique, ami nem egy klasszikus stílusú hotel, hanem egy modernista, díjnyertes szálloda, ami minimalista jegyekkel rendelkezik, hiszen kőből és betonból készült. A hotel 20 szobával rendelkezik, és a vendégszobák padlótól tetőig rendelkező ablakokkal rendelkeznek, ami miatt többen féltik a magánéletüket, viszont a látvány a szobákból lélegzetelállító. Odakint egy vízesés tölti meg a medencét, ráadásul itt mindenki biztonságban érezheti magát, hiszen a bár csak a vendégeknek áll nyitva. A Casa Calma a következő hotel ahol érdemes megszállni, ami magyarul „Nyugodt Házat” jelent. Ez Buenos Aires első hotele amely átvette a wellness koncepciót, hiszen a luxusszobákban szauna is van,

Buenos Aires
Buenos Aires

A fürdőszobák a hotelben természetes piperecikkel vannak tele, ráadásul törölközőmelegítő gépekkel is találkozni lehet. A szállodában tehát garantáltan stresszmentes életet élhet, ezért érdemes elgondolkodni ezen a szállodán. A hotelben újrahasznosíthatóak a bútorok, a padlók pedig fenyőből készültek. A Fierro Hotel Buenos Aires egy igazán nyitott szálloda amit főleg azok fognak élvezni, akik szeretik a hasukat, hiszen az ételek a hotelben ínycsiklandozóak. A vasárnapi ebéd a hotelben az egyik legkiemelkedőbb lakomának számít az egész városban.