Hol érdemes enni, ha Rómában járunk?

Amikor az időjárás jóra fordul Rómában, a naplemente még várat magára és úgy tűnik, az éjszaka soha nem jön el. Ilyenkor mindenképpen érdemes kültéren vacsorázni, ebédelni vagy reggelizni Rómában, egy teraszon vagy egy kertben. Most összegyűjtöttük önnek a legjobb éttermeket, amelyek terasszal vagy kerttel rendelkeznek, tehát a természetben tudja majd elfogyasztani az ebédet, a reggelit vagy a vacsorát.

[wp_ad_camp_1]

Az első étterem a Rosti Al Pigneto, amely olyan kerttel rendelkezik, ami tele van citromfákkal és babérral, a 7500 négyzetméternyi területen pedig bazsalikom és majoránna illat terjeng. A színes kis asztalok éppen olyanok, mint az olasz lakások balkonjain. Ebédre fogyaszthat tipikus római ételeket, vacsorára pedig mindig kapható pizza is. Az Otello Alla Concordia olyan, mint egy robbanás a múltból, hiszen az étterem atmoszférája pontosan olyan, mint amilyet a római filmekben látni. Az udvara fedve van szőlővel illetve akáccal, valamint egy ókori római kút is található itt.

Vivi Bistrot (Róma)
Vivi Bistrot (Róma)

A Vivi Bistrot is egy jó választás lehet, ami egy provanszál stílusú hely, és tökéletes lehet reggelizésre, valamint akár egy gyertyafényes vacsorára is, hiszen kilátás nyílik a parkra. Az étterem kérésre akár piknikkosarakat is biztosít. A menü tartalmaz hagyományos olasz fogásokat például spagettit koktélparadicsommal és nemzetközi ételeket is. A The Corner egy nemzetközi nevű és koncepciójú étterem, amely terasszal, kerttel és kényelmes székekkel rendelkezik, ahol bárki élvezheti italát vagy vacsoráját. Az étteremnek van egy olyan szobája is, ami nyáron nyitható tetővel rendelkezik, tehát ott találhatja magát rögtön a csillagok alatt. Ezek az éttermek rendelkeznek tehát a legjobb teraszokkal és kertekkel, így ha jó az idő, ezekbe mindenképpen érdemes ellátogatni, ha Rómában nyaral.