Hogyan együnk megfelelően egy repülőn

Ha a repülőn rossz a levegő és kényelmetlenül érzi magát, még akkor is élvezheti a jó ízeket. Amennyiben nem csomagolt magával a repülőútra valami finomságot, tartsa szem előtt ezeket a tippeket.

[wp_ad_camp_1]

Az előre csomagolt, magasan feldolgozott ételek, mint például a szószos spagettik kedvezőbbek egy repülőúton, mint például a nagydarab húsok. A kóser opció ajánlott, hiszen a húsok magasabb minőségűek, és a speciális ételeket szolgálják fel legelőször. A vegetáriánus ételeket választva juthat a leghamarabb ételhez, és így el lehet kerülni a megkérdőjelezhető húsokat is. Soha ne rendeljen halat, hiszen a halak tengerszint alatt élnek, ön pedig valószínűleg mérföldekkel a föld felett utazik, és nem szabad olyan halat fogyasztani, ami annyira magasan van az élőhelyéhez képest. Tanácsos az összes vajat elfogyasztani, ha szükséges kérjen többet, hozzáadhatja rizshez, spagettihez, húshoz, vagy szinte bármihez. Ha éppen reggelizik egy nemzetközi járaton, akkor jegyezze meg, hogy nagyon sok étel szenvedi meg az átmelegítést és az előkészületeket, így maradjon inkább a müzlinél, a gyümölcsöknél és a muffinoknál ha reggelire kerül a sor.

Repülő étkezés
Repülő étkezés

Kérjen extra pereceket, mogyorót, főleg, ha később fogják felszolgálni az ételeket, mindig jó ha van valami rágcsálnivaló.  Ami az italokat illeti, amikor üdítőt vagy narancslevet rendel, mindig kérje el az egész üveget. Akár udvariasan kérhet még egy üveggel, hogy legyen tartalék későbbre. Esetleg kérhet egy üveg gyümölcslét egy üveg vízzel és keverje össze őket. A kevert italok talán a legkedveltebbek a repülőutakon, hiszen azok a kis italos üvegek körülbelül másfél adagnyi alkoholt tartalmaznak. Kérjen egy egész üveget bármelyik italkeverékből, amit választ, és ne felejtsen extra jeget kérni hozzá. Amennyiben megfogadja ezeket a tanácsokat, akár teli hassal és elégedetten leszállhat a repülőről.