Első randi

Hogy riasszuk el a másikat az első randin, avagy mi az, ami tilos?

Az első randevún a többség többé-kevésbé izgul, hiszen sosem tudhatjuk, hogy épp életünk szerelmét ismerjük-e meg a másikban. Előfordulhat azonban, hogy mégsem vagyunk szimpatikusak egymásnak, de mi magunk is tehetünk róla, hogy ne legyen második randi.

[wp_ad_camp_1]

Az első randevún igyekszünk minél többet megtudni a másikról, ennek pedig legjobb módja a kérdezés. Azonban, ha a randevú sokkal inkább hasonlít egy vallatásra, akkor randipartnered hamar épp elég kellemetlenül fogja érezni magát, hogy ne akarjon újra találkozni. Az intim témákról való faggatózást szintén jobb kerülni, valamint arról sem kell beszélned, hogy előzetesen az interneten már utánanéztél a másiknak, mert ezzel szintén a frászt hozod rá. Akkor se számíts sok jóra, ha megállás nélkül panaszkodsz. Ha problémáid vannak, ne zúdítsd a másikra, randin vagy, nem pszichológusnál, ráadásul énközpontúnak és unalmasnak fogsz tűnni.

Bármennyire is jól érzed magad vagy gondolod úgy, hogy a másik valamiben tudna segíteni, ne támadd le rögtön, hogy ilyen-olyan szívességeket tegyen meg neked, mert úgy fog tűnni, hogy csak ezért akarsz vele újra találkozni. Másrészről az első randin idegennek számítotok egymás számára. Ha mindezeket betartod és úgy érzed minden jól megy, teljes az összhang, akkor is elkövethetsz egy utolsó, végzetes baklövést, mely tönkreteszi a randevút. Ha úgy érzed lehet közös jövőtök, akkor se kezd el ezt megtárgyalni vele. Nem kell rögtön az első randevún megtárgyalni, hogy akar-e házasodni, ki hány gyereket akar. Ezek a témák jóval későbbre valók, mint az első randi. Sokan bepánikolnak az ilyen témák hallatán és inkább menekülőre fogják. Első alkalommal inkább élvezzétek az ismerkedés izgalmát, örömeit.