Házi betegápoló idősek és betegek számára

Az idősek számára a modern készülékek igazi kihívást jelentenek, arról nem is beszélve, hogy egy hirtelen rosszullét során aligha marad ereje vagy lehetősége egy-egy idős személynek telefonon segítséget kérni. Szerencsére van megoldást, melyet tapasztalt csapatunk fejlesztett ki. Amit mi kínálunk az a rendkívül egyszerű, de mégis teljes biztonságot nyújtó vészjelző készülék, melyet bármely idősebb hölgy vagy úr minden probléma nélkül, könnyedén tud használni.

[wp_ad_camp_1]

A házi betegápoló rendszer napjaink felgyorsult életritmusához alkalmazkodik. A könnyű kis szerkezetet ugyanis az adott személy a karján viseli. Egyetlen gomb található rajta, azt rosszullét esetén csupán csak meg kell nyomni. A vészhívásra reagálva diszpécserünk azonnal hívja telefonon a jelzést leadó személyt. Ha az nem jelentkezik, akkor máris értesítjük a gondozót vagy azt a hozzátartozót, akinek megadták az elérhetőségét. A gyors és biztos segítség a házi betegápoló által máris adott, az idős és beteg emberek végre biztonságban érezhetik magukat.

Házi betegápoló
Házi betegápoló

Ma, amikor mindenki dolgozik, sok a munka, felgyorsult az élet, a munkaidő hosszú, szinte lehetetlen egész nap idős szeretteink mellett lenni, ápolásukra külön figyelmet fordítani. A házi betegápoló rendszert pontosan ennek függvényében fejlesztettük ki. Nem csak az eszközt viselő személy érezheti magát biztonságban általa, de még Ön is, hiszen tudni fogja, hogy ha baj történik, akkor arról abban a pillanatban kap értesítést és máris a helyszínre érkezhet.

Keresse fel honlapunkat és ismerje meg Ön is a házi betegápoló eszköz minden előnyét! Szolgáltatásaink az ország minden részén könnyedén elérhetőek mindenki számára, így ha elnyertük bizalmát, akkor csak annyit kell tennie, hogy igényli szolgáltatásainkat és máris készséggel állunk rendelkezésére.