Használati útmutató férfiakhoz

Nem kell annak tudósnak vagy feltalálónak lenni, hogy rájöjjünk a két nem nagyon sok mindenben különbözik egymástól. Hiszen azt, hogy a férfiaknak nehezebb dolguk van velünk nőkkel, ám azért leszögezhetjük, hogy nekünk sem egyszerű.

[wp_ad_camp_1]

Most egy pár tippet adunk ahhoz, hogy jobban megértsük és jobban kezelni tudjuk az erősebbik nemet a mindennapjainkban. El kell, hogy fogadjuk, hogy ténylegesen ők az erősebbek és hagynunk is kell, hogy ezt nap, mint nap bebizonyítsák felénk. Hiszen, ha egyszer csorba esik a becsületükön, akkor azt már csak nagyon nehezen tudjuk helyre hozni. Így, ami férfi munka az maradjon is. Gondolunk itt eldugult szifon kitakarítására vagy éppen egy villanykörte kicserélésre. Fontos tisztáznunk, hogy akár mennyire is szeretnénk a férfiak nem gondolatolvasók. Így, ha azt szeretnénk, hogy valamit csináljak meg, akkor azt konkrétan közölnünk kell velük. Ugyanis csakis a tiszta kommunikációból értenek. Nem csak mi nők, de a férfiak is szeretik, ha megdicsérjük őket.

Így biztosan tudják, hogy jól csinálják a dolgokat. Ám ez nem csak az elvégezett feladatokra kell, hogy vonatkozzon. Egy-egy bókot a külsőjükre is elejthetünk, ha úgy gondoljuk, hogy csinosak vagy jól néznek ki. A férfi betegség mindig halálos. A legkisebb megfázás is. Ezt sajnos el kell fogadnunk, és mellettük kell lennünk ezekben a nehéz pillanatokban. Ugyanis bármit teszünk ezen nem tudunk változtatni. Meg kell tanulnunk, hogy a férfiak legtöbbje a legegyszerűbb módon kommunikál. Így nem kell semmit sem bele gondolni egy-egy mondatukba. Csak el kell fogadni úgy, ahogy van. És ez fordítva is igaz. Vagyis tisztán és konkrétan közöljük velük a mondanivalóinkat. Ugyanis, ha elsőre rábólintunk egy fiús estre, majd később sértve vesszük magunkat, hogy miért nem maradt otthon, akkor mi jövünk ki rosszul a dologból.