Ha duguláselhárítás, akkor spirál!

Az csak természetesen, hogy először minden otthonunkban felmerülő gondot saját magunk akarunk megszüntetni, így a dugulást is. Hogy az eredmény sikeres is legyen, persze nem árt beszerezni pár szükséges eszközt. A tartósan eldugult lefolyó tisztítását, amikor a vegyszerek már nem segítenek, például megoldhatja a legtöbb barkácsáruházban és szaküzletben kapható csőtisztító spirállal.

[wp_ad_camp_1]

A spirál alkalmas a falon belüli lefolyócső tisztítására, avagy a mélyen rejtőző dugulást is sokszor megszüntethetjük vele, ám ha a lefolyórendszer túl kanyargós, akkor a duguláselhárítás VII. kerület érdekében inkább hívja profi csapatunkat!

Duguláselhárító spirál
Duguláselhárító spirál

 

A csőtisztító spirál természetesen több méretben is kapható, így meg kell találnia a megfelelőt, hogy a duguláselhárítás VII. kerület környékén valóban sikeres legyen. Ha egy, vagy legfeljebb két méter hosszút vesz, az általában elegendő is szokott lenni.

A spirál használata során először is óvatosan vezesse be azt a lefolyócsőbe, majd helyezze fel a hajtókart és máris tekerheti. A duguláselhárítás a körbeforgó spirál által gyorsan és hatékonyan megoldható lehet, mivel általa a lefolyó távoli részein is lekaparja a dugulást kiváltó lerakódásokat a cső faláról. Természetesen minden egyes újabb tisztítás után forró vizet kell a rendszerbe engedni.