Gyógygomba rendelése jó áron az internetről

Az Inonotus obliquus, közismert nevén chaga (az orosz чага latinizációja), a Hymenochaetaceae család gombája. Nyírfán és más fákon élősködik. A steril gomba szabálytalanul van kialakítva, és égett szénnek tűnik. Vannak, akik a chagát gyógyhatásúnak tartják, így gyógygomba kínálatunkban is megtalálhatja.

Gyógygomba rendelhető a gyogygomba-tea.hu weboldalon, tehát ha például inonotus obliquust keres, akkor megtalálhatja nálunk a teljes készletet. A chaga gomba nyírfákon nő az egész északi féltekén. Sokkal inkább hasonlít egy sötét koszcsomóra, mint egy gombára, de narancssárga szövete különbözteti meg a többi növekedéstől. Az orvosokat, az alternatív gyógyászat híveit és a kutatókat egyre jobban érdekli a chaga gomba (Inonotus obliquus) lehetséges egészségügyi előnye. A chaga gombákkal kapcsolatos néhány tanulmány ígéretes eredményeket hozott. Az oxidatív stressz az öregedés fizikai jeleit akadályozza meg, például ráncokat, megereszkedett bőrt és ősz hajat. A napsugárzás, a szennyeződés és más káros források túl sok szabad gyököt hoznak létre a szervezet számára a semlegesítéshez, ami felgyorsítja a bőr öregedési folyamatát.

Elméletileg, ha a szervezetet több antioxidánssal látjuk el, akkor lelassulhat az öregedési folyamat, vagy akár visszafordíthatók az öregedés látható jelei. A Chaga gomba sok antioxidánst tartalmaz, amelyek csökkenthetik az alacsony sűrűségű lipoproteint (LDL), az úgynevezett „rossz” koleszterint. A magas koleszterinszint a szívbetegségek jelentős kockázati tényezője, ezért a chaga gomba hasznos lehet a szív- és érrendszeri betegségek elleni küzdelemben. A kutatók egyre inkább komolyan veszik annak lehetőségét, hogy a chaga gomba megelőzheti a rákot és lassíthatja annak növekedését. Bővebb leírásért és gomba rendelésért nézzen be a gyogyomba-tea.hu weboldalra.