Grp rács kedvezményesen megvásárolható online!

Ellentétben a fémrácsokkal, a grp-rács egyszerűen a helyszínen, csak kéziszerszámok segítségével vágható, a grp nyitott hálós padlóburkolat különféle szerszámok használatát teszi lehetővé a gyártás során. Az üvegszálas rács könnyű kezelhetősége ideális ráccsá teszi a nehezen hozzáférhető helyekre történő felszereléshez, mivel a személyes szállítóeszköz hordozhatja.

Grp rács kedvezményesen rendelhető a gravetti.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tekintse meg teljes készletünket hogy ön is megrendelhesse a kívánt rácsokat. A GRP egy sokoldalú, megbízható, kiváló minőségű padlóburkolat, és hiteles alternatívája az acélhálós rácsnak. A nagy forgalmú területeken bizonyított megbízhatóságának köszönhetően kiváló csúszásállóságot biztosít, mindenféle agresszív és korrozív környezetben, valamint szélsőséges hőmérsékleten egyaránt jól működik. Nagyon könnyű felszerelni a viszonylag könnyű felépítésének köszönhetően (kb. fele akkora, mint az acél változatok), és amint a helyére került, egyszerűen elhagyható és elfelejthető, mivel nincs szükség folyamatos karbantartásra. A könnyű, korrózió- és tűzálló padlóburkolat karbantartásmentes megoldást kínál a legagresszívebb ipari környezetben a csúszásgátló padlóburkolatokhoz.

Grp rács
Grp rács

Termékeinket úgy gyártjuk, hogy megfeleljenek a szabványoknak, ráadásul kiválóan tolerálja a legagresszívebb környezetet is. Rácsunk teljes ellenállása a kloridion-támadásokkal szemben bizonyítja tartósságát és azt, hogy ellenáll a zord körülményeknek. Ez azt jelenti, hogy rácstermékeink tökéletesek a legagresszívebb környezetekben, például olajfúrótornyokban, vegyi üzemekben és ipari létesítményekben. Hasznos elektromosan veszélyes helyeken is. Amennyiben többet szeretne megtudni keresse fel a gravetti.hu weboldalt.