Greenville fantasztikus látnivalói

Az egyre népszerűbb turisztikai célpont Greenville egy festői helyen fekszik, a Blue Ridge-hegység lábánál. Azon kívül, hogy Dél egyik legszebb belvárosának ad otthont, Greenville-ben számtalan tennivaló várja a látogatókat, amelyeknek látványa a közelben található.

Greenville, Dél-Karolina „The Upstate” legnagyobb városa, a Reedy folyó partjainál található, csodálatos vízesésekkel a belváros szívében. Gyakran mondják, hogy az a hely, ahol az „Öreg Dél” találkozik az „Új Déllel”, utcáin a történelmi otthonok és a modern toronyházak csodálatos keveréke található, itt-ott nyüzsgő üzletekkel. A város központjában található a kicsi, de kiváló Greenville megyei Művészeti Múzeum. Itt található a világ legnagyobb nyilvános Andrew Wyeth akvarellgyűjteménye. A déli ország egyik legjobb művészeti múzeumának tekintik, és 1963 -ban nyitották meg, és ma egy feltűnő modernista épületben található. Eltekintve Andrew Wyeth ikonikus akvarelljeinek huszonhat megtekintésétől, ott van a mesés Déli Gyűjtemény, és olyan neves művészek alkotásai, mint Georgia O’Keeffe és Andy Warhol.

A belvárostól tíz percnyi autóútra található Runway Park a GMU-ban szórakoztató repülés-témájú játszótereket és oktatókiállításokat kínál gyerekeknek. Amellett, hogy sétál vagy kerékpározik a „kifutópályáin” vagy „kerületi taxiján”, élvezheti a lengőgarnitúrákat, csúszdákat és játszószerkezeteket; mindegyiket repülőgépek és repülési motívumok díszítik. Az informatív kijelzők olvasása mellett a látogatók élvezhetik a repülőgépek gurulását, felszállását és leszállását a repülőtéren. A szomszédos Runway Cafe ételeket és italokat kínál, ha harapnivalót szeretne. Nagyszerű egynapos kirándulási célpont Greenville testvérvárosa, Spartanburg negyven perces autóútra fekszik a várostól keletre.